.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Супер фен Аватара на per-dead

Ако може малко компетентни мнения

От няколко дена насам се чувства нежелано присъствие в апартамента и в къщата на село.
    Става въпрос за духове.
    Не съм сигурна темата за тук ли беше обаче.
    Както и дали вярвате в подобни неща.
    Ето за какво иде реч:
    Тропане по стълбите.
    Загасяне на лампи (изключване на ключа за лампата)
    изчезване на предмети
    звънящи будилници (знаете им принципа: звъни само като му цъкнеш копчето, или поне този вкъщи е на този принцип)
    отваряне на врати
    Онзи ден беше възпоменанието на майката на майка ми (т.е. баба ми (I dont say))
    и почти всички странни събития се случиха около този ден.
    Дайте ми някакви мнения по въпроса.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хм
    Какво по точно значи това "моля за компетентни мнения"
    Ти да не помисли че сме някви спиритици всички тука

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Моето мнение е че духовете не правят нищо без причина. За какво им е да ти пускат будилника или да тропат ....?
    Освен ако не се филмираш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Моето мнение е че духовете не правят нищо без причина. За какво им е да ти пускат будилника или да тропат ....?
    Освен ако не се филмираш.
    привличане на внимание
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

За времето прекарано тук, съм пуснала най-много 5-6 теми и не смятам, че това крещи "обърнете ми внимание". Както и да е.
    FemaleEyes, рядко проявявам симптоми на филмираност.
    Въпроса ми е какво трябва да направя, за да утихнат тези неща.
    Екзорсист?
    Спиритист?
    ...

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Въпроса ми е какво трябва да направя, за да утихнат тези неща.
    Екзорсист?
    Спиритист?
    ...
    мозъчен хирург

Мега фен Аватара на LoadRunner
    именно

Супер фен Аватара на JDeel
    От няколко дена насам се чувства нежелано присъствие в апартамента и в къщата на село.
    Става въпрос за духове.
    Не съм сигурна темата за тук ли беше обаче.
    Както и дали вярвате в подобни неща.
    Ето за какво иде реч:
    Тропане по стълбите.
    изчезване на предмети
    звънящи будилници (знаете им принципа: звъни само като му цъкнеш копчето, или поне този вкъщи е на този принцип)
    отваряне на врати
    Онзи ден беше възпоменанието на майката на майка ми (т.е. баба ми (I dont say))
    и почти всички странни събития се случиха около този ден.
    Дайте ми някакви мнения по въпроса.
    Когато се фокусираш върху дадена идея, изведнъж навсякъде започваш да виждаш неща свързани с нея.

- При температурни разлики нещата тропат и пукат. И при мен има няма и нещо почне да издава звуци.
    - И моя ключ на лампата жужи, трябва да го видя. Нормално е електрическите неща да се износват.
    - Ако не помниш си записвай
    - И механиката на старите будилници се износва, провери си въпросното копче. То нова техника се разваля преди да й изтече малката гаранция, какво остава за някой будилник на десетилетия.
    - При течение вратите се отварят.

А пък ако толкова вярваш в духове, вземи някоя камера, ама да е последен модел FullHD, сложи я да записва и като хванеш някой призрак го пусни в YouTube та всички да го видят Само че и 20 камери да разположиш, имам дълбоки съмнения, че ще потвърдят това дето ти е в главата сега.

Мега фен
    ако искаш да си решиш проблема по-лесния начин, тогава просто не им обръщай внимание - просто не бъди изненадана от присъствието им, все едно че те са някакви минувачи от улицата, а ако се занимаваш със сатанизъм, окултизъм, езотерика, йога, или каквото и да е нещо от този род, тогава ще е по-добре да спреш, защото такива (окултни/идолопоклоннически) дейности са основната причина за предизвикването на такъв род явления

Мега фен
    О
    Тропане по стълбите.
    изчезване на предмети
    отваряне на врати
    Кажи им на тия духове да не се занимават с такива глупости, а поне да почнат да вършат някак ползотворни неща, например да ти сготвят мусака или да ти изперат, да ти умият чиниите, а ако само тропат и пукат и ти спират тока значи са абсолютни лигльовци и нищо не може се очаква от тях, няма кво да се занимаваш с тях и като видят че не им обръщам внимание и ще си ходят, аз например с лигльовци не се занимавам, от време на време им тегля по една майна и те като видят, че немат полза и забавление да ми се лигавят и бегат и вече не идват. Та така.

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    - И моя ключ на лампата жужи, трябва да го видя. Нормално е електрическите неща да се износват.
    - И механиката на старите будилници се износва, провери си въпросното копче. То нова техника се разваля преди да й изтече малката гаранция, какво остава за някой будилник на десетилетия.
    - При течение вратите се отварят.
    За будилника: механичен е, т.е. като бъде нагласен да звъни, звъни, когато основните стрелки съвпаднат с тази за алармата и ще си звъни докато не станеш да го спреш, в противен случай - докато се изтощи батерията. Частта с него стана по следния начин:
    прибирам се. Таман прекрачвам прага, 1-2 минути след това чувам будилника да звъни от стаята и след няколко секунди спира. И пак почва. И спира. Но аз като не използвам подобни средства, реших че това му е работата по принцип и си звъни периодично. Обаче след това разбрах, че не е бил гласен от две денонощия и няма кой да го е пуснал.
    За вратата: стана съвсем наскоро. Зима. Никакво течение. Вратите за терасата са две - и двете затворени, както и вратата на стаята. Майка ми, която по това време е била точно до вратата е видяла как бравата се натиска и вратата се отваря.
    За ключа: най-странното от всичко. Майката оставила светнато на стълбището в къщата и слязла да си върши работата (и забелязала, че липсват някои предмети, които помни, че е оставила там, а след нея никой не е минавал). По някое време решила да се качи горе и видяла, че е угасено. По пътя на логиката може да е изгоряла крушка, баща и да е ставал и да е изгасял. Но се оказва друго - крушката е наред и баща и никъде не е ходил. А ключа щракнат на обратната страна, което всъщност е плашещото в ситуацията.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако искаш да си решиш проблема по-лесния начин, тогава просто не им обръщай внимание - просто не бъди изненадана от присъствието им, все едно че те са някакви минувачи от улицата, а ако се занимаваш със сатанизъм, окултизъм, езотерика, йога, или каквото и да е нещо от този род, тогава ще е по-добре да спреш, защото такива (окултни/идолопоклоннически) дейности са основната причина за предизвикването на такъв род явления
    Не се занимавам с нито едно от изброените. Атеист съм (странен вид, не отричам нищо, но не се прекланям пред нищо).

Мега фен
    Не се занимавам с нито едно от изброените. Атеист съм (странен вид, не отричам нищо, но не се прекланям пред нищо).
    ако не се (от)махнат, тогава повтаряй тази молитва колкото се може повече пъти на ден:

Отче, Ти, Който наистина си единственият истински Бог на вселената, не искам да имам никакви богове/христоси освен само Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, затова Те моля да ме очистиш от всички бесовски/зли духове, отмахни ги от човеците и останалите одушевени същества, моля Те в Името на Твоя единороден първороден Син, Исус Христос. Амин.

и безпокоенето от онези духове ще престане
    Последно редактирано от npp : 12-11-2014 на 03:35

Дотук мненията не са компетентни. Атеистите отричат духовните явления като несъществуващи, дори когато те им вадят очите, а умниците тук изкарват хората суеверни или колективно откачили.
    Уважаеми pear-dead, съдейки по случилото се и по картинката на профила ти, у вас нещо някой се е позаиграл с нечисти сили или по-точно казано - демони. С тези сили шега не бива и Господ е допуснал те да ви правят пакости у дома, за ваше вразумление. Не правете грешката да търсите разни шарлатани да ви баламосват с разваляне на магии и пр. Разните му баячки, екстрасенси и пр. вещици няма да ви помогнат, а само ще влошат нещата.
    Решението е следното: Отивате в близката църква, намирате свещеник и му обяснявате проблема. Той знае за какво става въпрос . Трябва да дойде да направи водосвет в дома ви и да го прекади и поръси със светена вода, а вие трябва постепенно да се пообразовате духовно и да видите какви кривици имате за изправяне.И да се постараете да живеете като християни, и тогава няма да бъдете играчка на бесовете. Повярвайте ми като на човек със знания и някакъв опит в тези неща. Отново повтарям -въпросът е от компетенцията на свещеник.

Уважаеми Pitancho. Както споменах, аз съм от странните атеисти. Нелепо е аватарът ми тук да има нещо общо с явленията. Вкъщи сме антихрист блек металист и човек от бялото братство на Петър Дънов. Аз не се занимавам с окултизъм, сатанизъм и всякакви такива подобия. Смятам, че е най-вече заради майката, тя смята, че е заради мен. Накрая стигнахме до извода, че е разгневила духа на майка си. Утре ще се ходи при жена, която има умението да разговаря с мъртвите. Денят на истината. Ще говори с майката на майка ми, за да разберем защо е всичко това.
    Благодаря на отговорилите тук.
    Както и на galaxy29, която като типична п*тка реши да се заяде.
    Очаквайте включване отново.

Мега фен
    това би било сполучливо само ако е сигурно, че майката на майка ти е истинска Светица, и че запитвачката ще осъществи контакт точно с нея без каквито и да било бесовски духове, иначе не се знае какъв дух може да се обади - спиритизмът по принцип е мътна работа

Така е. Но и други хора, чиито роднини са починали, а са скрили някви иманета, са ходили при жената, говори ли са чрез нея с близките си и каквото им е предала, се оказва вярно (намерили са каквото са търсили).

Мега фен
    Уважаеми Pitancho. Както споменах, аз съм от странните атеисти. Нелепо е аватарът ми тук да има нещо общо с явленията. Вкъщи сме антихрист блек металист и човек от бялото братство на Петър Дънов. Аз не се занимавам с окултизъм, сатанизъм и всякакви такива подобия. Смятам, че е най-вече заради майката, тя смята, че е заради мен. Накрая стигнахме до извода, че е разгневила духа на майка си. Утре ще се ходи при жена, която има умението да разговаря с мъртвите.
    ахахахха, бисера на деня

давай уважаеми Питанчо, помогни му...

Мега фен
    У Накрая стигнахме до извода, че е разгневила духа на майка си. Утре ще се ходи при жена, която има умението да разговаря с мъртвите.
    ооо, ами ти знаеш ли, че ако отидете при жена дето разговаря с мъртви за да говорите с духа на разгневилата се майка, то тогава ще разгневите духа на правуйна си и на прастринка си и на другите мъртви, защото тях ги пренебрегвате в разговора с мъртвите и тогава може да стане още по-лошо.

Трябва с всички мъртви от родата да говорите под ред, да не се разгневят останалите духове от родата, че не им обръщате внимание.

Също трябва и със себе си да поговорите.

Даже после трябва да направите и една баница, да купите луканка и ракия и да раздадете на всички познати включително и на нас тук във форума за да почетете разгневилите се духове от родата, също трябва да нахраните някой беден.
    Последно редактирано от defender : 12-13-2014 на 12:34

Мега фен
    Така е. Но и други хора, чиито роднини са починали, а са скрили някви иманета, са ходили при жената, говори ли са чрез нея с близките си и каквото им е предала, се оказва вярно (намерили са каквото са търсили).
    имало е доста случаи бесовски духове да се крият зад маската на умрели роднини, сещам се например за един християнски Пастор, от когото повечето такива бягаха само като кажеше "в Името на Исус", не че той ги гонеше безпричинно, но те бяха духове на "тъмнината" и не можеха да устоят на силата на Христос, а не си мисли, че бесовете не могат да знаят разни семейни/лични тайни и да ги използват по ощетяващ човека начин, като дори и самото допитване до запитвачи на духове и мъртви може малко или много да се окаже като отклонение от правилната вяра

.
    Последно редактирано от Pitancho : 12-13-2014 на 12:51

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ахахахха, бисера на деня

давай уважаеми Питанчо, помогни му...
    Да, определено.
    Убедена съм в това на 100%.
    Аватарът ми е виновен.
    Пфуу, как изобщо си и помислих да прехвърлям вината на нещо друго.
    Срам ме е от себе си.
    И от аватара също.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Даже после трябва да направите и една баница, да купите луканка и ракия и да раздадете на всички познати включително и на нас тук във форума за да почетете разгневилите се духове от родата, също трябва да нахраните някой беден.
    Чак и от това, че не мога да правя баница ме е срам.
    Не.
    Почакай.
    Май основата на всичко е там, че не мога да правя баница.

Мега фен
    Точно така братле, започваш да ми харесваш как готино ми отговори, лошото е само, че във форума си готин, а вкъщи разгневени духове ти чукат по прозорците, ами просто бъди готин и у вас и на всяко тропане отговаряй по същи начин.
    Последно редактирано от defender : 12-13-2014 на 13:14

Въобще не си ме разбрал, per-dead. Не съм казал че това е причината. От аватара ти си направих извода,.че обърнатите кръстове говорят, че си далече от Бога. И наистина от поста ти стана ясно,.че духовната атмосфера у вас е доста тягостна в смисъл небоголюбива. "Атеист, антихрист, блек металист, дъновист" ... Сега към този гювеч искате да прибавитеоще една разновидност на болната мистика и окултизма( що пишеш, че не си окултист) - некромантията. Само че тези викачи на мъртви всъщност общуват с демони, които се представят за духове на роднини. И за ,,доказателство'' казват някои факти от живота на починалия, които контактьорката няма как да знае. Така обаче тя печели доверието и парите на хората. По- лошото е, че кашата от заблуди в главите на клиентите ѝ става още по голяма.а . Най лошото е че злите сили(т.е. демони дяволи, бесове то е все едно и също) по този начин получават по- голям достъп и власт над тях и започва серия от неудачи като кавги разводи, болести, нещастия, наркоманство, проституция, разорение, затъване в пороци и духовна, а понякога и физическа смърт.

Така че много се заблуждавате, като очаквате тази лелка да ви каже истината. Дяволът е баща на лъжата, а такива некромантки, врачки, гледачки, баячки, екстрасенски и прочее вещици му служат, някои съзнателно, а други - несъзнателно. Вие и сега не разбирате какво и защо ви се е случило, а като отидете при лелката, съвсем ще си объркате представите. А силите, които ви тормозят с полтъргайст ще получат по-големи права над вас и ще започне низ от нови проблеми и неудачи. Тогава пак ще хукнете да търсите помощ от врачки ище затъвате все повече. Мнозина са погубили здравето, живота и душите си по този начин.

Зная, че сте далече от Бога и колкото и безумно да е, гледачката за вас има по- голям авторитет от свещеника. Но трябва да се обърнете за помощ към Бога, а не да се мъкнете по вещици. ПРОБЛЕМЪТ Е СЕРИОЗЕН И МНОГО ВАЖНО Е КАКЪВ ИЗБОР ЩЕ НАПРАВИТЕ СЕГА. БЕЗ ДА ВИ ПЛАША ИЗЛИШНО, ПОСЛЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА Е КЪСНО

Мега фен
    честно казано, ходил съм при православен свещеник като посещавах храма почти всеки ден в продължение на месеци, но не си спомням бесовските духове тогава да са били изгонени от мен напълно, спомням си, че ако не бях призовавал/вярвал в истинския Господ Бог и ако не бях Му се молил, тогава можех да си остана все така обладан, затова по-важно е човек да разбере, че вярата трябва да бъде единствено в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и че не трябва да се върши духовна неправда, било то под формата на окултизъм/езотерика, или идолопоклонство, защото ето как досега хора се допитваха до врачки/магове/запитвачи на духове и мъртви, слушаха музика, която може да е омагьосана от сатанински магьосници/окултисти, вярваха в ереси, и пр.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    честно казано, ходил съм при православен свещеник като посещавах храма почти всеки ден в продължение на месеци, но не си спомням бесовските духове тогава да са били изгонени от мен напълно
    Ми то не зависи само от свещеника, то и от тебе зависи - например с каква нагласа отиваш, какво ти е отношение към вярата и Бог и още други подобни.

Затова не трябва да гледаш на свещеника като някакъв вълшебник, а трябва и ти сам да съзнаваш за какво отиваш и какъв е смисъла на това което прави свещеника, също да осъзнаеш къде в какво си сбъркал че да стигнеш дотук и какво трябва да се постараеш да промениш в себе си.
    Последно редактирано от defender : 12-14-2014 на 11:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си