.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    О
    Тропане по стълбите.
    Загасяне на лампи (изключване на ключа за лампата)
    изчезване на предмети
    звънящи будилници (знаете им принципа: звъни само като му цъкнеш копчето, или поне този вкъщи е на този принцип)
    отваряне на врати
    Кажи им на тия духове да не се занимават с такива глупости, а поне да почнат да вършат някак ползотворни неща, например да ти сготвят мусака или да ти изперат, да ти умият чиниите, а ако само тропат и пукат и ти спират тока значи са абсолютни лигльовци и нищо не може се очаква от тях, няма кво да се занимаваш с тях и като видят че не им обръщам внимание и ще си ходят, аз например с лигльовци не се занимавам, от време на време им тегля по една майна и те като видят, че немат полза и забавление да ми се лигавят и бегат и вече не идват. Та така.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    - И моя ключ на лампата жужи, трябва да го видя. Нормално е електрическите неща да се износват.
    - И механиката на старите будилници се износва, провери си въпросното копче. То нова техника се разваля преди да й изтече малката гаранция, какво остава за някой будилник на десетилетия.
    - При течение вратите се отварят.
    За будилника: механичен е, т.е. като бъде нагласен да звъни, звъни, когато основните стрелки съвпаднат с тази за алармата и ще си звъни докато не станеш да го спреш, в противен случай - докато се изтощи батерията. Частта с него стана по следния начин:
    прибирам се. Таман прекрачвам прага, 1-2 минути след това чувам будилника да звъни от стаята и след няколко секунди спира. И пак почва. И спира. Но аз като не използвам подобни средства, реших че това му е работата по принцип и си звъни периодично. Обаче след това разбрах, че не е бил гласен от две денонощия и няма кой да го е пуснал.
    За вратата: стана съвсем наскоро. Зима. Никакво течение. Вратите за терасата са две - и двете затворени, както и вратата на стаята. Майка ми, която по това време е била точно до вратата е видяла как бравата се натиска и вратата се отваря.
    За ключа: най-странното от всичко. Майката оставила светнато на стълбището в къщата и слязла да си върши работата (и забелязала, че липсват някои предмети, които помни, че е оставила там, а след нея никой не е минавал). По някое време решила да се качи горе и видяла, че е угасено. По пътя на логиката може да е изгоряла крушка, баща и да е ставал и да е изгасял. Но се оказва друго - крушката е наред и баща и никъде не е ходил. А ключа щракнат на обратната страна, което всъщност е плашещото в ситуацията.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако искаш да си решиш проблема по-лесния начин, тогава просто не им обръщай внимание - просто не бъди изненадана от присъствието им, все едно че те са някакви минувачи от улицата, а ако се занимаваш със сатанизъм, окултизъм, езотерика, йога, или каквото и да е нещо от този род, тогава ще е по-добре да спреш, защото такива (окултни/идолопоклоннически) дейности са основната причина за предизвикването на такъв род явления
    Не се занимавам с нито едно от изброените. Атеист съм (странен вид, не отричам нищо, но не се прекланям пред нищо).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Не се занимавам с нито едно от изброените. Атеист съм (странен вид, не отричам нищо, но не се прекланям пред нищо).
    ако не се (от)махнат, тогава повтаряй тази молитва колкото се може повече пъти на ден:

Отче, Ти, Който наистина си единственият истински Бог на вселената, не искам да имам никакви богове/христоси освен само Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, затова Те моля да ме очистиш от всички бесовски/зли духове, отмахни ги от човеците и останалите одушевени същества, моля Те в Името на Твоя единороден първороден Син, Исус Христос. Амин.

и безпокоенето от онези духове ще престане
    Последно редактирано от npp : 12-11-2014 на 03:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си