- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Ако може малко компетентни мнения
Кажи им на тия духове да не се занимават с такива глупости, а поне да почнат да вършат някак ползотворни неща, например да ти сготвят мусака или да ти изперат, да ти умият чиниите, а ако само тропат и пукат и ти спират тока значи са абсолютни лигльовци и нищо не може се очаква от тях, няма кво да се занимаваш с тях и като видят че не им обръщам внимание и ще си ходят, аз например с лигльовци не се занимавам, от време на време им тегля по една майна и те като видят, че немат полза и забавление да ми се лигавят и бегат и вече не идват. Та така.
За будилника: механичен е, т.е. като бъде нагласен да звъни, звъни, когато основните стрелки съвпаднат с тази за алармата и ще си звъни докато не станеш да го спреш, в противен случай - докато се изтощи батерията. Частта с него стана по следния начин:
прибирам се. Таман прекрачвам прага, 1-2 минути след това чувам будилника да звъни от стаята и след няколко секунди спира. И пак почва. И спира. Но аз като не използвам подобни средства, реших че това му е работата по принцип и си звъни периодично. Обаче след това разбрах, че не е бил гласен от две денонощия и няма кой да го е пуснал.
За вратата: стана съвсем наскоро. Зима. Никакво течение. Вратите за терасата са две - и двете затворени, както и вратата на стаята. Майка ми, която по това време е била точно до вратата е видяла как бравата се натиска и вратата се отваря.
За ключа: най-странното от всичко. Майката оставила светнато на стълбището в къщата и слязла да си върши работата (и забелязала, че липсват някои предмети, които помни, че е оставила там, а след нея никой не е минавал). По някое време решила да се качи горе и видяла, че е угасено. По пътя на логиката може да е изгоряла крушка, баща и да е ставал и да е изгасял. Но се оказва друго - крушката е наред и баща и никъде не е ходил. А ключа щракнат на обратната страна, което всъщност е плашещото в ситуацията.
Не се занимавам с нито едно от изброените. Атеист съм (странен вид, не отричам нищо, но не се прекланям пред нищо).
ако не се (от)махнат, тогава повтаряй тази молитва колкото се може повече пъти на ден:
Отче, Ти, Който наистина си единственият истински Бог на вселената, не искам да имам никакви богове/христоси освен само Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, затова Те моля да ме очистиш от всички бесовски/зли духове, отмахни ги от човеците и останалите одушевени същества, моля Те в Името на Твоя единороден първороден Син, Исус Христос. Амин.
и безпокоенето от онези духове ще престане
Последно редактирано от npp : 12-11-2014 на 03:35