Здравейте, 9ти клас съм и се чудя дали да се преместя ли от гимназията, за да ида в друга . Просто в класа да има толкова много идиоти, че не можеш да си представиш, от всякъде келеши-звездички, а аз съм единственото нормално момче там. Има 2ма, от които всеки момент трябва да очакваш да ти се отворят и да те метнат. Не съм дребен, но пък са се опитвали да се заяждат и им се е получавало. Имаме едно малко момче в класа, метър и петдесет да речем, днес единия от двамата го дразнеше, малкия го напсува и големия почна да му тръшка стола, чина и т.н., а всички му се смееха на малкия ... И на т'ва от горе го базикаха(махаха му тетрадката и т.н.*физическо "базикане"*) и т.н., просто толкова гадно се почувствах, че нищо не мога да направя в ситуацията .. Да нямаш собствено мнение пред тяхното, да ти се подиграват, просто мястото ми не е там .. Имам приятел, с който си излизаме ежедневно и сме си 3мата с едно друго момче, та той е в друга гимназия, в която ако се преместя, мисля че ще получа същата полза(за учението говоря, не отношението) от тази гимназия .. До преди месец те знаеха, че тренирам кикбокс от скоро и се подиграваха, но аз им казах, че съм напуснал, че било скъпо и т.н., за да не се подиграват и подейства, но аз още си ходя, но едва от месец .. Има още бая време, за да мога да метна човек с 1 глава над мен и добре физически изглеждащ ..
Едно от момчетата, които базикаха дребния даже плати на друг да почне да се базика, това просто не знам какво е .. Подиграват се на едно момиче, което защити дребния ежедневно, класната няма власт над тях, родителите им ги защитават, просто не знам .. И не се взимат мерки .
Та питам ви, да се махам ли ? Сигурен съм, че в новата гимназия(ако ме приемат) няма да е така, защото ще си имам подкрепата от приятел, а и аз по принцип си тежа на мястото, но заобиколен от келеши това няма как да стане. Или ставаш келеш, или си човек в моето положение .. Ако се преместя няма да позволя на себе си да допускам такива грешки, просто не съм дребен, не съм слаб, не съм човек, изглеждащ като за подигравка .. Даже си мисля, че в тази гимназия, в която съм тия келеши ми завиждат .. Ония всеки ден ме пита, от къде съм взел това, не намират това за нормално, че се обличам добре и си имам дрехите. Не знам .. Трябва ми мнение, за да съм сигурен какво да правя до края на срока .