.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Зависи какво и къде тренираш. Аз до преди време ходих само на фитнес и в последната година въобще не ми се ходеше защото като цяло всичко беше вече адски скучно. Едни и същи хора една и съща музика, тренировките са ясни...едни и същи винаги (с базовите упражнения няма кой знае кво да се експериментира) като цяло страшно почнах да намразвам фитнеса. После ми проблясна, направиха ни доста площадки с лостове в града и така се започна нов етап. Тренираш си на открито, запознаваш се с нови хора, говорите си за различни работи, след тренировката потичаш малко в парка, около теб мацки с клинчета се мъчат нещо да правят, и те потичват. Ходиш с колелото до лостовете, за разнообразие можеш да ходиш в другите паркове, отвреме на време взимаш някой приятел еднодневка да го надъхаш- като цяло идилия. Дори и зимата стига да не вали всичко може да се прави и няма да отслабнеш даже ще качиш и настроението ти винаги ще е на 6.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LG (life is good) Виж мнението
    Зависи какво и къде тренираш. Аз до преди време ходих само на фитнес и в последната година въобще не ми се ходеше защото като цяло всичко беше вече адски скучно. Едни и същи хора една и съща музика, тренировките са ясни...едни и същи винаги (с базовите упражнения няма кой знае кво да се експериментира) като цяло страшно почнах да намразвам фитнеса.
    Да, фитнесът не е за всеки. Затова си има най-различни други спортове. За да избира човек това, което му допада. Не е задължително всеки желаещ добра физика да ходи точно на фитнес.

А мотивацията идва от това, човек да следи и записва силовите си резултати, плюс своите мерки и обиколки. И се опита да ги подобри в следващите тренировки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си