- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесах си...
Здравейте,
харесах си едно момче - почнахме да си пишем, да излизам. Но ми каза, че е от град в които има турци / Кърджали / и сега не знам как да го попитам той какъв е...името му е българско. Как мога да разбера според вас ? Благодаря
omg
brykni mu v pantalona
typa li si, za kvo ti e tolkova vajno da razberesh?
haha
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Само не разбирам, като кажете Турци имате предвид мангалите? Те не идват от Турция, но тя ако иска да ги взима.
Не, нямам в предвид мангалите..има разлика ! И преди "да му бръкна в гащите" искам да знам![]()
Товa че е от Кърджaли не знaчи че трябвa зaдължително дa е турчин щом името му е бългaрско би трябвaло дa е бългaрин не виждaм логикa турци дa кръстят детето си с бългaрско име (пък не сa знaе) aко не ти удобно дa го питaш дa ли е бългaрин питaй го кaк се кaзвa мaйкa му/бaщa му aко сa с бългaрски именa би трябвaло дa сa бългaри и обрaтното aко сa с турски вероятно турци...
По-важното е от каква религия е. Изчакай до Коледа и ще разбереш.
Според мен няма как да е турчин (или по-точно български мюсюлманин), след като ти е казал, че в града му има турци. Ако беше един от тях не би говорил в трето лице, множествено число за да ги назове.
Благодаря Ви Lodos и RapEcotic !! Имената на родителите му също са български, също така празнуват Коледа
Турчин, какъвто иска да е христянин, мюсюлманин, няма значение. Ако поне малко уважаваш себе си го зарежи. Там дори българите дето са едно ~30% от населението на цялата област, 40% от тях са мюсюлмани. Направи си сметката колко е голям шанса да е христянин, българин! Сръбкините не си правят труда дори да ги погледнат. Не са като нашите "красавици" да се продават на всякаква черна измет, което е реалноста в нашата замираща и изчезваща държава. Студент съм и гледам колко много мюсюлмани, турци имам колеги. Не ми се мисли какво ще стане когато завършат. Имам чуството, че всичко е забравено или просто хората са много изпростели в днешно време. Ако се окаже мюсюлманин не предаваш само себе си, предаваш мен и всички останали, които все още мислят доброто на България. И все пак да допълня, че горните коментари са пълна глупост. Как може да казвате, че няма значение..? Не е опрял ножа на гърлото за това сте такива разглезени и не ви пука за действителността. А за коментарите след мен, които със сигурност ще оборват моя коментар мога да кажа само, че са мишкари, и че за тях е най-добре да емигрират!
П.П
Толкова ли не останаха българи и българки та се заглеждате по всякакви цветни индивиди? Представям си когато найстина не останат много, тогава с вашето мислене не 2050 ами 2020 година ще се затрием. Лека нощ България, дано осъмнем.
Последно редактирано от llllllllllllllllllll : 11-22-2014 на 19:12
Не мисля, че има някакъв проблем да го попиташ каква вяра изповядва. Или го попитай нещо за Коледа, ако не ти е удобно да го попиташ направо. Веднага ще разбереш за какво става дума и какъв е.