.
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И понеже много държиш да обясняваш, кое те прави мъж и кое не. Каква е тая жена, която се оставя да я тъпчат и да я тормозят и не предприема нищо ?.
    На това не мога да ги отговоря. Такива кършещи ръце девойки, които уж имат проблем, ама не желаят да направят нищо по въпроса освен да мрънкат за него, гледам да не държа край себе си.

Второ, аз да търся "рицар, който раздава правосъдие" - малко ми стана весело като го прочетох :д никога нямаше да го кажеш, ако ме познаваш. Аз на първо време бих премълчала подобен проблем и бих опитала да се справя сама. По-скоро имам склонността да не търся помощ дори когато имам очевидна нужда от него. Била съм точно тая, дето е възпирала от налитане. Точно аз съм тая, която са наричали "мъжкарана" и не знам си кво.

За 100-те кг - отново - точно на мен ми е изключително смешно и даже съм го коментирала във форума въпросното "аз тренирам да чупя врат", казано от някви бабанки.

Тук като извод - избягвай да си вадиш изводи за мен - както виждаш, не са ти правилни.

Аз съм за преценката на ситуацията, с две ръце съм за рационален и трезвомислещ мъж.
    Жалбата се сещам по каква причина би могла евентуално при ред обстоятелства (да се усети сарказмът) да е полезна. Предвид обаче, че в последните месеци семейството ми имаше два изключително сериозни повода, по които намеси и разни институции и ги видяхме колко бързо действат... мерси.
    Да премисли, да отидат да говорят, ако помогне - хубаво, супер. Нека да започне така. Обаче всякакъв сценарий, при който отначало се изключва възможността за физически сблъсък, е наивен. Трябва да е наясно, че до такъв може да се стигне, и още как.

А за оръжието - верно ли имаш оръжие? Щото, ако имаш и не си наясно с факта, че нямаш право да вадиш оръжие на невъоръжен човек, е малко притеснително. Доколкото аз знам, ако те нападнат с нож дори, нямаш право да вадиш огнестрелно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-17-2014 на 07:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си