- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заплахи от бившия
"Моля за отговори само от хора над 23г." Аз съм на 19, но въпреки т'ва ще те питам... Държиш ли на себе си?! На нея?! Ти мъж ли си или мрънкало?!
Разбира се, че държа на нея. Колкото и да ми ги разправя да не се замесвам не мога да я оставя така, най-малкото и аз съм човек и знаейки това да я оставя да прави каквото ще... няма как. Въпроса ми е какво може да се направи, има ли начин без да се замесват полиция и съдилища, защото ако тя не подаде жалба, аз не мога да я подам вместо нея. Тя самата не иска да предприеме нищо и го чака да се успокои. А е минало толкова време, тя го е блокирала от всякъде, дори не може да й звъни. Но знае всичко за нея и много я ревнува и тя е наясно, че ако дочуе нещо за някое момче, ще полудее. И продължава да й пише, тя не му отговаря, а той сам на себе си, води си монолози... Ако имаш предвид грубата сила, мисля, че това не е решението. В крайна сметка след това момичето ще се прибере вкъщи, където е сама, и може да си го изкара на нея. Ни така, ни така.
Последно редактирано от name_qwerty : 12-10-2014 на 09:16
lamattitude - не мога винаги да съм до нея. Какво става ако си го изкара на нея? Личи си, че си дете. Определено не това е начина, нито интелигентния разговор!
Пич, на 25 години съм. Хората на тая възраст правят нещо , може и да не е най-правилното, но поне си застават зад действията/думите. Защото това правят мъжете , а не мрънкат по форумитеАко я искаш толкова, заслужи си я - по единия или другия начин, защото трети няма !!