.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Niakoitam, няма смисъл да се хабиш...общо взето...
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    ...да ви еба в превзетите саксийни растения.

Тези ,които вкарват в болници след време не излизат от там.

Много поздрави!

Mr.Killer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Абе Някойтам ти дори за бой не ставаш толкова си тъп и досаден.Не съм те питала да ми коментираш моят живот .
    очевидно щом съм с този човек и ще имам дете от него очевидно съм сигурна в него .
    А относно бившият не се тревожи посмее ли пак да прави нещо ще бъде по зле vkaran v bolnicata
    Абе ти като за 19 годишна си много отворена бе.Вече сериозно започвам да се замислям дали пък бившият ти не е имал право спрямо тъпото ти отношение към него.Което даже и да е така хич не го оправдавам.Трябвало е да ти тегли една майна и да си върви по пътя.Макар,че като гледам как ми мутрееш нищо чудно и той да е от тези дето си пращала да бият бившите ти.Какво,да не вземеш да решиш случайно да ми пратиш настоящият си и на мен.Че очевидно за теб друг начин от пращането в болница за справянето с даден проблем няма.Както казах насилието води до насилие и нищо чудно не чак толкова далеч да го разбереш.А хората се променят.И това че си забременяла от въпросният бияч не ти дава имунитет от това в един момент въпросният да реши че си твърде черна в очите му и да започне периодично и теб да те праща в болница.Но все пак аз нали съм много черноглед.Радвай се сега как щял да прати в болница едикой си.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Къде изобщо казвам, че двойки не се разделят всеки ден? Не ми изкривявай поста с цел да докажеш, че идеализирам и живея в розов свят. Елементарно е - съдбата на една двойка зависи от емоциите, интелекта и осъзнатостта на двамата. Обаче най-малко е твоя работа да прогнозираш. Прави покъртително впечатление. Отделен въпрос е, че първо като писах коментарът ми беше насочен повече към цялостния сценарий, който разиграваш. Трудно някой ще се съгласи, че пишеш от добра воля и едва ли не за да я предупредиш.
    Аз не прогнозирам.Излагам просто една теория, на която не е лошо да се обърне внимание и за която вероятността да стане или не е 50/50.Това е реалността,съжалявам.Иначе който иска да се съгласява,че пиша от добра воля,който иска да не се.Негов си проблем.Друг е въпроса че след простоватото изказване на синеочката спрямо мен вече си мисля,че каквото и да стане все ще си го е заслужила....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си