- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заплахи от бившия
Тези ,които вкарват в болници след време не излизат от там.
Много поздрави!
Mr.Killer
Абе ти като за 19 годишна си много отворена бе.Вече сериозно започвам да се замислям дали пък бившият ти не е имал право спрямо тъпото ти отношение към него.Което даже и да е така хич не го оправдавам.Трябвало е да ти тегли една майна и да си върви по пътя.Макар,че като гледам как ми мутрееш нищо чудно и той да е от тези дето си пращала да бият бившите ти.Какво,да не вземеш да решиш случайно да ми пратиш настоящият си и на мен.Че очевидно за теб друг начин от пращането в болница за справянето с даден проблем няма.Както казах насилието води до насилие и нищо чудно не чак толкова далеч да го разбереш.А хората се променят.И това че си забременяла от въпросният бияч не ти дава имунитет от това в един момент въпросният да реши че си твърде черна в очите му и да започне периодично и теб да те праща в болница.Но все пак аз нали съм много черноглед.Радвай се сега как щял да прати в болница едикой си.
Аз не прогнозирам.Излагам просто една теория, на която не е лошо да се обърне внимание и за която вероятността да стане или не е 50/50.Това е реалността,съжалявам.Иначе който иска да се съгласява,че пиша от добра воля,който иска да не се.Негов си проблем.Друг е въпроса че след простоватото изказване на синеочката спрямо мен вече си мисля,че каквото и да стане все ще си го е заслужила....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!