.
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нямам думи. За вас сигурно и момичетата, дето ги изнасилват, пак сами са си виновни, нали? Ми така де, да не са ходили случайно сами по тъмно, а?
    Не при всички случаи,но при голяма част...да определено може и сами да са си виновни.
    Защото някои с действията си го предизвкват без дори и грам да се замислят кой точно седи срещу тях.Тип синеочката.Какво че ми направи тоя бе он мъжо ми че го спука от бой ако ме погледне накриво.
    Не може да обикаляш почти чисто гола пред някой непознат или почти непознат мъж,да му се лигавиш,да флиртуваш с него,да те черпи,и едвали не да си го търсиш хващайки го едвали не за чепа като за здрасти примерно като чели си хванала за дупето най-добрата си приятелка ей така защото си много велика и когато попаднеш на някой с по-слаб ангел или просто говедо да се чудиш айййй сега какво стана,айййй защо стана.Свободното поведение си има някакви граници.Защото някой жени се правят понякога на големите ангелчета,но всъщност въобще не осъзнават,че не са хич такива и леко че и в повече се самозабравят.А мъжете имаме праг на търпимост.Някой повече,а други...малко им трябва...
    И да...една жена няма работа сама навън в 3 след полунощ да речем...Също за предпочитане е ако ще купонясва някъде с мъже да има поне някой мъж наблизо на когото има наистина доверие.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-21-2014 на 09:50
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си