Цитирай Първоначално написано от name_qwerty Виж мнението
Благодаря на всички отговори! Момичето е на майната си на около 600км от мен. Не може да разчита на мен.
Само на мен ли ми се струва, че "жертвата" в случая е най-голямата хитруша в цялата тази ситуация? Ти виждал ли си го въобще тоя пич/лайно, който я заплашва или вярваш единствено на това, което тя ти казва? Цялата история ми се струва доста хипербулизирана. Според мен тя ви разиграва и двамата и не иска да излизате заедно за да не се разчуе, че ходи с друг и да си развали отношенията с него. Явно връзката им не е съвсем приключила, а пък теб те използва за разнообразие. И това го казвам от опит.

Не е логично жена, подложена на такъв терор да си мълчи, да споделя всичко това с човека, в който уж е влюбена и да му казва да стои на страна и да не се бърка. И още повече да ти казва да се откажеш докато е време. Все едно ти казва "Ти си путка, неможеш да ме защитиш, но си те обичам все пак". Това не е поведението на една влюбена жена.

Ако толкова те харесва и предложи да дойде да живее при теб. Ако откаже и предложи ти да се преместиш при нея за известно време. Хвани я за ръка и я изведи навън. Покажи и, че няма от какво да се страхува докато е с теб. Нека всички видят, че тя е с теб. Ако този факт я притеснява значи има нещо гнило в нея.

Човек е много склонен да вярва на този, който се представя за жертва и подсъзнателно да се опитва да се представи като герой пред нея. Особенно мъжете.