.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

НЕ искам да е така :/

Привет хора,имам проблем.Ето го и него : На 15 съм и до сега съм имал 3/4
    връзки но от 6/7месеца на сам съм много отегчен,не знам как но се затворих в себе си
    и постоянно се упреквам и това ме доведе до 2та спорта в които си изхвърлям всекидневния гняв.
    Спортовете са MMA/UFC и фитнес.
    Само когато тренирам и се бия не съм гневен и всичко ми е ОК.
    Преди мразех и 2та спорта.
    Много бързо се паля вече,не контактувам почти с никой,явно защото "приятелите ме мислят за изрот.
    Дайте ми съвет ако може,писна ми.

Banned Супер фен
    Само не го казвай това, че UFC е спорт, защото ще се изложиш много. Съветът ми към теб е да не се вглъбяваш в собствените си провали и несполуки, сам виждаш, че си отслабваш психиката по тоя начин. Гледай да не се отдаваш на гнева си.

MMA/UFC никъде не казвам че е спорт.Нещата стоят така: Ако не тренирам съм много гневен и ако не си изразходя гнева ще направя някоя глупост.Просто искам всичко да си е наред.

Banned Супер фен
    "... това ме доведе до 2та спорта в които си изхвърлям всекидневния гняв.
    Спортовете са MMA/UFC и фитнес."
    Тренирай, щом ти се отразява добре. Дерзай.

Но тренировките са 3/4часа после пак съм гневен и започвам да си мисля че съм един загубеняк и от мен нищо не става.Нервен съм и се скарвам бързо с тези които явно искат да ми помогнат.....

Остави ги тези бойни спортове, започни да ходиш на йога и пилатес.

Не ме интересува спорта просто той ме прави щастлив.Писна ми да гледам богати хлапета които си имат всичко,а аз,аз се мъча и постоянно се нервирам и постоянно разочаровам приятелите си,затова тренирам,само там съм добър и го показвам.

Супер фен Аватара на fanton1
    Здравей
    Добре явно тайш много гняв ,но замислял ли си се да не мислиш за нещата които те нервират/ядосват ? Иначе може винаги да си намериш друг отдушник на гнева който да дава по-добри резултати ,а не като сегашния .Ето аз на пример когато се ядосам отивам и се разхождам и си мисля ами ако постъпя така или иначе в тази ситуация и ми минава . Просто пробвай да не се ядосваш толкова ,а след като успеш да се справяш с гнева истинските ти приятели веднага ще се върнат при теб ,а на другите много им здраве

Абе тука всевъзможни изпаткаляци (нова дума) се появяват?!Да ти приличаме на психолози и психиатри?Като имаш проблеми с гнева ходи се лекувай.Да ти изписват хапове и чукай на дърво дано се оправиш.Като не се оправиш марш в клиниката.Аман от такива,като теб.Преди два дни бях на дело срещу един агресивен индивид като теб.Нямал къде да си сдържа агресията чичката и беше решил да нападне мен и приятелите ми с нож.Като виждаш,че си опасен за обществото марш в клиниката и не излизай от там животно.И аз тренирам Муай тай от 6 годишен,но с ръка на сърцето мога да ти кажа,че в мен няма капка агресия извън ринга и залата?!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Абе тука всевъзможни изпаткаляци (нова дума) се появяват?!Да ти приличаме на психолози и психиатри?Като имаш проблеми с гнева ходи се лекувай.
    Тва е вярно между другото.
    Като нещо те дразни, или не работи, или се ядосваш, разбери какво е, и си го решавай. Потърси специализирана помощ, тука никой няма да ти вади с ченгел от устата защо се дразниш, кое те ядосва. Очевидно трябва да разбереш и да предприемеш мерки.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове