.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    в елитните гимназии отсявката е по-голяма. влизат ученици с по-висок бал, което предполага да са и по-възпитани и интелигентни респ. да няма толкова простотия, макар че нищо не пречи да си и интелигентен простак, но обикновено тези неща не вървят заедно. и тъй.
    за варна - не знам как стоят нещата.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    По-скоро лапешка стил "ей, педерас, мръдни си голямата глава, че закрива дъската!"...
    радвам се, че в моя клас нямаше нито един такъв израз. с някое изключение
    този лапешки стил в напредналите класове може да бъде характерен за олигофрените.
    но дори и добре възпитаните малчугани не си позволяват да разговарят по този начин

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    радвам се, че в моя клас нямаше нито един такъв израз. с някое изключение
    този лапешки стил в напредналите класове може да бъде характерен за олигофрените.
    но дори и добре възпитаните малчугани не си позволяват да разговарят по този начин
    Ич ми не е! Всички бяха пичове и никога е нямало сериозни разпри или някой съсипан психически. Предпочитам да ме напсуват в очите, пък нека са простаци, отколкото да пускат слухове и интриги, които просто ти съсипват тотално името...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ич ми не е! Всички бяха пичове и никога е нямало сериозни разпри или някой съсипан психически. Предпочитам да ме напсуват в очите, пък нека са простаци, отколкото да пускат слухове и интриги, които просто ти съсипват тотално името...
    и това е много вярно

и да не те приемат

всичко е според зависи

на всяко място има и добро и черно

Супер фен
    98 в тоха са си напълно ок, или по-големите, но от тях на долу е зле положението , ако вие сте гошеми, разбирам при вас да е нямало проблеми, но там в момента се пълни с "звездички" и всякви боклуци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си