- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Антивирусна?
Кажете някоя лека безплатна антивирусна, която да не изтича за един месец.
+1 за AVG
Остава още малко до коледните късмети : http://carsmods.net/home
Avast
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бит дефендер свободната версия
даже не знаеш че имаш такова нещо и си пази много добре
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Според господина ми по технологии и един хакер те ми казаха че е най-добра AVG а аз и майка ми мислиме за Avast защото според нас е по-разбираема и по-лесно става всичко
avast, много е добра както за телефон така и за компютър, стига да я ползваш пълноценно с всичките и функции ще ти е много полезна
Карай без антивирусна, ако знаеш, какво теглиш и в какви сайтове влизаш
От 3 години си пращам пари от Paypal, плащам си сметки през epay.bg, влизам си редовно на VPS-а на сайта, който също е на Windows. Определено имам какво да губя, защото сайта ми е един вид генератор на пари, не е просто харддиск пълен с пиратски копия на игри. Не само че не плащам за антивирусна, ами и безплатния Defender го ползвам веднъж на месец-два, и то само защото го има![]()
Последно редактирано от JDeel : 12-31-2014 на 11:48
аваст предлага функция safe surfing или safe global нещо такова, банкираш и правиш каквото искаш, но не помня в платената ли беше или не. Но те предпазва и онлай, тоест прредотвратява влизането в опастни сайтове, когато теглиш нещо ако има вирус те известява и спира егленето тоест предпазва те още преди да си хванал/а вируса и удобна е много.