.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как се обличате през зимата?

Ще споделя как се обличам през зимата. Моля без да се подигравате. Студено ми е много през зимата. Нося пуловер и дънки. Под дънките обувам чорапогащник, защото ако не обуя чорапогащник ще ми замръзнат краката. Нося и боди което ми пази кръста от замръзване. Под бодито съм със слипове. Споделете как се обличата през зимата?

Супер фен Аватара на per-dead
    Сам споделяш с какво ходиш и си мислиш, че ще отбегнеш подигравки?
    https://www.audiotl.com/api/track/ha.../cover/512.jpg
    Последно редактирано от per-dead : 12-11-2014 на 19:50

Цитирай Първоначално написано от Stoian3s3 Виж мнението
    Ще споделя как се обличам през зимата. Моля без да се подигравате. Студено ми е много през зимата. Нося пуловер и дънки. Под дънките обувам чорапогащник, защото ако не обуя чорапогащник ще ми замръзнат краката. Нося и боди което ми пази кръста от замръзване. Под бодито съм със слипове. Споделете как се обличата през зимата?
    Звучиш като майка ми xD

Аз също ходя с дебели чоропогащници и пуловери, а тук температурите почти не падат под нулата. Но пък ми е супер удобно. А вкъщи се размотавам с един пуловер на Frozen размер мъжко XL, при все, че аз нося дамско XXS. Обичам да ми е топличко! ^^
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Дънки или панталон, маратонки/други обувки не съм носил в последните 7-години с изключение на бала/, няква дебела блуза, потник/или риза отдолу блузата + яке и шапка/+качулка ако е много студено/ и ръкавици ако е много студено, понякога съм само с риза и панталон и яке и шапка ако ще ходя някъде по-официално -не ми пука кое е модерно и кое не, ходя си както ми е удобно и да се навлека като ескимос не ми пука кво мислят другите, важното е да ми е топло

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тениска и дънки, колкото повече се навлича човек, толкова по-студено му е. Да не говорим и за начина на живот на повечето.
    n00bs

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А вкъщи се размотавам с един пуловер на Frozen размер мъжко XL, при все, че аз нося дамско XXS. Обичам да ми е топличко! ^^
    Същата съм
    Иначе понасям много на студ и не са ми такъв проблем температурите. Ходя с дънки/подплатен клин, маратонки, тениска, суитчер или поло под което, боди заради кръста и яке. Нищо специално.

Мега фен Аватара на tori
    Аз си мислех, че аз съм зиморничава... :д До предната седмица пуловер не бях обличала поне две-три години, а всичките ми блузки с дълъг ръкав са за четене на вестник просто.

Голям фен Аватара на one
    обличай се, но не прекалявай. хубаво се пазиш, ама да не стане обратния ефект, прекалено изнежване.
    но, да, пази кръста и ходилата, студът се събира с годините и по някое време ще те накаже неочаквано.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мерси че сподели, че носиш боди и чоропогащник под панталоните си. Вече ще спя спокойно.

Защо се заяждате като лапета ? Човека споделя как се облича, и това е хубаво ,че се пази. Много ви е смешно на всичко ,но явно не знаете какво е да си настинал от студ.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нося и дънки и само по клин и не ми е студено отгоре или пуловер или няква блуза не много дебела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си