.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    streetworkout00
    Guest

Unhappy Проблем с момиче :/

Здравейте, аз съм момче на 14...Това е първата ми тема, така че се извинявам ако не е написана добре. Наистина ми трябва помощ. От скоро започнах да навлизам в "любовния" живот и да се запознавам с момичета. Преди около 1 месец забелязах във фейсбук едно момиче, добавих я в приятели и й писах. След 2 седмици писане я поканих на кънки, тъй като никога не бях ходил преди. Разбрахме се и отидохме. След като покарахме 2 часа каза, че има среща с други хора и си тръгна. Тя има всичко което търся в едно момиче, силен характер, красива е и е умна. След като и двамата се прибрахме пак си писахме. Каза ми, че не й харесвало момчетата да се държат с нея мило, карало я да се чувства като кифла, а аз точно това правех през цялото време. Вече споменах, че е красива, това означава, че има още много други момчета, които я искат. Имам съмненията че може и да ме харесва, но не знам как да направя следващата стъпка без да звучи мило. Знам, странно е момиче да не харесва милите неща, но тя е точно такава. Трябва ми съвет какво да направя за да я спечеля. Цветя, плюшени мечета и мили думи не стават. Не мога просто да отида и да я целуна, защото никога преди не съм се целувал с момиче и не знам как стават нещата. Моля ви за съвети

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Всяко момиче обича милите неща по собствен начин. От теб единствено зависи как ще поднесеш милите думи, подаръци и т.н..

Мирише ми на момиче, което е яло попарата...Страх я е един вид да се отпусне в "милото" , защото веднъж е барала мекия (с извинение) ... Дай го леко по - грубата..."Ай утре та вода на кафе, айляк ли си? " .. Може да подейства..Карай го чисто - приятелски като за начало и ако има нещо ще усетиш.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повечето момичета на тази възраст ( след като ти си на 14 предполагам , че и тя е на 14-15 ) харесват момчета тип отвън гадняр , отвътре мил.Използвай думи като "мацко" "бейбе" и т.н

Само да не се набута в friend зоната ,че от там излизане няма . Карай го по спокойно бъди хладнокръвен , момичетата обичат да ги разсмиват ,но това не означава да наизустиш няколко вица и готово , става в момента на разговора ви . Не се престаравай , не бъди нито прекалено мил нито прекалено гаден абе както се казва бъди себе си (знам звучи ужасно ,но това е тайната ,която ти убягва ).

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не се прави на такъв, какъвто не си заради нея. Ако те харесва ще хареса и държанието ти, ако пък не - не е за теб. Осъзнаваш ли колко глупаво ще изглеждаш, ако единият път си се държал като ангелче с нея, а на следващия път се издокараш като някоя мутра?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си