- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлива или не ме харесва?
Хубава тема. И аз търся отговор на този въпрос въпреки,че вече станах пенсионер.Та ще следя изкъсо тази тема и се надявам да се развие повечко.
При мен например една девойка в едно заведение сама ми се набута в ръцете.После в изключително редките моменти,в които се засичахме в продължение на няколко месеца и се случваше да ме заговоря,защото аз мога и да съм доста срамежлив пък и физиономии от един път още повече на приглушена светлина почти не запомням,та даже и разни кръшни танци въртяхме в един момент,а...не пожела дори да ми приеме поката във фейсбук въпреки,че нейната най-добра приятелка,с която се бях засичал точно веднъж го направи.Жени...ходи ги разбери.
И този случай не е като да ми е единственият такъв.
Дори мога да кажа че и в момента съм в някаква подобна ситуация като усещането при теб за известна студенина от човек,който преди съм усещал,че има желание и би направил едвали не всичко за продължим да си общуваме обаче поне на думи няма абсолютно никакъв проблем и сега...
Единственото,което ми идва на ума е че просто вече с времето е сменила обекта на желанията си и се е хванала за друго "клонче",а може и направо да си е тръгнала с някого,за когото ти не знаеш или пък просто е видяла в теб някакво качество дето не може да преглътне. А може и просто да те е искала само за веднъж и да си изпуснал момента.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!