Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Последно усилие? Че защо? Като не мога да грабна нечий интерес от началото, каква файда да цикля при един човек? Защо да заставам на челна стойка? Тук става въпрос за време (дори не за чувства), а времето не се връща. Не наваксваш. Знаеш ли, може пък девойката да е изпуснала толкова много читави момчета, циклейки в автора?!
Не ме разбирай погрешно - аз също хиляди пъти предпочитам да си кажа сначале какво имам към някого, дори не мога да крия като съм заинтересована, но не всички са директни като мен. Някои женски предпочитат да оставят първата крачка на мъжа, вместо да го дърпат към леглото едва ли не.
Ами не знам.На мен леко тъпичко ми изглежда така.Проявяваш,проявяваш интерес към някого и в следващят момент той вземе та прояви интерес към теб и ти:'Ама спокойно бе,то нищо не е станало." и т.н. и да се дърпаш.По добре кажи защо се дърпаш та да не се чуди и мае човека защо така си си променила изведнъж отношението.Отделно аз пък например обожавам мацките дето просто идват и те заговарят даже и без да те познават.Винаги съм имал желанието и аз да го притежавам това качество но не би...не обичам да се набутвам така на хората.Имаше преди време в едно кафене една сервитьрка дето ми пълнеше душата направо.Върши работа,какво върши,идва на масата на съвсем непознати хора...така,така,така влиза в теми без грам да ги познава,бъзика се и си се и разговора си върви ли върви.
А има и друго нещо.Вероятността една жена да ти каже сори пич,но те възприемам само като приятел и после да се отдръпне е много по-голяма отколкото това да го направи един мъж.Та и това си е малко рискована крачка ако не изкаш да си развалиш евентуално отношенията с жената,която харесваш. А дали се е държала напълно приятелски и мило с теб спрямо разбиранията и за приятелство или те е харесвала това може да каже само дадената жена.И винаги ако не я устрои нещо може пак да мине с номера:'Амааа ти какво си помисли,аз те уважавам и обичам,но само като приятел." И на мен ми е минавано с тоя номер навремето въпреки,че си говорехме на скъпа и на скъпи,понякога бягаше,понякога ми се мяташе на врата сама,един път разправяше на бъзик,че била бременна от мен,казвала ми е веднъж Обичам те и веднъж,че нямало да ме забрави,но мислела че я искам само заради секса.А да и веднъж да съм я бил цункал.А веднъж и аз я накарах да го направи,но по бузата,а тя ме целуна и по двете,след като уж ме беше отрязала.Виждал съм и друг такъв случай.Двама съученици къде в любов не се обясняваха и даже и на едно място в едно легло спяха въпреки,че съученичката ми си имаше гадже,а после,чух от нейните уста: 'Абе тия мъжете,ти ги имаш за приятел,а те само гледат как да те свалят.Изобщо не можеш да им се довериш"Та прави си изводите.