- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлива или не ме харесва?
Ами не знам.На мен леко тъпичко ми изглежда така.Проявяваш,проявяваш интерес към някого и в следващят момент той вземе та прояви интерес към теб и ти:'Ама спокойно бе,то нищо не е станало." и т.н. и да се дърпаш.По добре кажи защо се дърпаш та да не се чуди и мае човека защо така си си променила изведнъж отношението.Отделно аз пък например обожавам мацките дето просто идват и те заговарят даже и без да те познават.Винаги съм имал желанието и аз да го притежавам това качество но не би...не обичам да се набутвам така на хората.Имаше преди време в едно кафене една сервитьрка дето ми пълнеше душата направо.Върши работа,какво върши,идва на масата на съвсем непознати хора...така,така,така влиза в теми без грам да ги познава,бъзика се и си се и разговора си върви ли върви.
А има и друго нещо.Вероятността една жена да ти каже сори пич,но те възприемам само като приятел и после да се отдръпне е много по-голяма отколкото това да го направи един мъж.Та и това си е малко рискована крачка ако не изкаш да си развалиш евентуално отношенията с жената,която харесваш.А дали се е държала напълно приятелски и мило с теб спрямо разбиранията и за приятелство или те е харесвала това може да каже само дадената жена.И винаги ако не я устрои нещо може пак да мине с номера:'Амааа ти какво си помисли,аз те уважавам и обичам,но само като приятел." И на мен ми е минавано с тоя номер навремето въпреки,че си говорехме на скъпа и на скъпи,понякога бягаше,понякога ми се мяташе на врата сама,един път разправяше на бъзик,че била бременна от мен,казвала ми е веднъж Обичам те и веднъж,че нямало да ме забрави,но мислела че я искам само заради секса.А да и веднъж да съм я бил цункал.А веднъж и аз я накарах да го направи,но по бузата,а тя ме целуна и по двете,след като уж ме беше отрязала.Виждал съм и друг такъв случай.Двама съученици къде в любов не се обясняваха и даже и на едно място в едно легло спяха въпреки,че съученичката ми си имаше гадже,а после,чух от нейните уста: 'Абе тия мъжете,ти ги имаш за приятел,а те само гледат как да те свалят.Изобщо не можеш да им се довериш"Та прави си изводите.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!