.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с Ескапел?

Здравейте знам, че има стотици теми за Ескапел и приема му, но не открих отговор на въпросът, който ме интересува.
    Преди около 4 часа с приятеля ми правихме секс, а когато той свърши (в мен) разбрахме, че презервативът е скъсан. Веднага отидохме до аптеката и пих Ескапел. В листовката обаче пише, че не трябва да се приема, ако си пил жълт кантарион, а часове преди това аз пих чай от жълт кантарион. Въпросът ми е, имате ли представа дали това ще повлияе на действието на хапчето?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    да питаш в аптеката си е идея

Какъв чай си пила ? Защото повечето чайове от машините дори и тези в кутиите са само аромат и вкус
    Според мен най-добре иди и питай в аптеката.

Пих си от билката. Домашен.
    Иначе питах в аптеката, но много неучтива дама отвърна "не съм лекарка"

Знам че в момента какви ли не мисли ти връхлитат в главата но според мен е по-добре да идеш при някой доктор (личния) и просто да го попиташ
    Тук едва ли някой може да ти каже с точност дали Ескапел-а е подействал или не

Аз не съм и чааал толкова притеснена, защото по мои изчисления не съм в овулация. Но напоследък ми беше нередовен цикъла, само последните 2 месеца беше както трябва. А и..притеснение си е, когато се случат такива гафове.

Всичко ще е наред,според мен тоя чай на бързо се е усвоил и ескапел-а е подействал
    (Лично Мнение )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си