.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво бихте си помислили.

Въпросът ми е насочен основно към момчетата във форума,но може да отговарят и момичетата.

Какво бихте си помислили ако един ден получите покана във Facebook от видимо непознато момиче не толкова далече от вашата възраст,от вашият град или пък не,с което имате общи познати и имате усещането,че сте се виждали някъде закратко и то може би очи в очи.Като разгледате профила и обаче забелязвате,че може би не е от тези дето си добавят приятели,защото просто е харесала на някой профилната снимка имайки впредвид,че има по-малко от 200 приятели.Забелязвате също и че почти не поства статуси и публикации...примерно няколко на месец,месец и половина и влиза толкова рядко в чата,че изобщо не може да се засечете.Средно на няколко дни по веднъж и вероятно за много кратко.

нищо
    Нямаше логика,беше любов.

Супер фен Аватара на skate
    mega filmara prosto q pitai i tolkos

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мисля че много мислиш.

Мега фен Аватара на galaxy29
    защо публикувате в любов? описаното от вас изглежда доста съмнително, аз бих се страхувала за живота си, бих се обърнала към данс и не бих излизала сама от вкъщи, съветвам ви да направите същото и запомнете - спете с отворени очи
    в толкова опасен свят живеем... в такива моменти вие момчетата сте късметлии за силните си тела
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-14-2014 на 01:04

.. че си написал тази простотия след като си ,си ударил главата в нещо мега твърдо ..

фъцбук е време да го забранят... то и преди бяхме филмари, ама сега е просто за рев

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ами ти къв си такъв, чак и във фейсбук да те е срам да питаш непознат от къде е изпълзял

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Някъв бот е, и аз имам половината форум в приятели във фейса, в десетина различни профила.
    В реалния ми не съм влизал в чата от 3-4 години, поствам два пъти в годината, директно блокирам непознати пратили ми покана.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Авторът 100% е Някойтам.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    и името му е странно, "vaprosa" за 2 години е задал само 2 въпроса, язък за хубавото име

Ще си помисля, че профила е фейк и няма да се връзвам изобщо.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Аз профили с по-малко от 1000 приятели не си правя труда да посещавам. Това трябва да си някакъв самотник - извратеняк за да имаш такъв профил. Пък и ако не поства поне 5-10 снимки на ден и по едно две статусчета на час ще си помисля, че върши нещо противозаконно и за това не иска да сподели с аудиторията .. Как е възможно въобще да седнеш да вечеряш и да не си снимаш чинията за фейса??!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от blue-baby Виж мнението
    Ще си помисля, че профила е фейк и няма да се връзвам изобщо.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си