.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Аз имах планове да се измъкнем от града, но добре, че не организирах нищо, защото няма да имаме възможност да го направим към момента. Подаръци няма да му правя, ще измисля нещо друго. Може да му направя картичка и някаква романтична вечеря.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Мда, ние също мислим да се измъкнем от града. Смятаме да си сготвим нещо, да пием вино и да правим секс. Никакви подаръци, никакви изненади - не харесва свети Валентин.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Кой празнува Свети Валентин?! Всички пият вино и празнуват Трифон Зарезан

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Наближава 14.02, така че... нагоре.
    Свети Валентин поне аз си го приемам малко по-лично, ама може пък да се появи някоя добра идея и тук, да видим. Иначе аз от много време си мисля за нещо като писмо, ама има още да се помисли. Иска ми се да добавя и нещо мъничко и сладичко, ама не прекалено сладко. Демек, без плюшки. Мисля си, по-скоро, за някоя красива статуетка/фигурка/там-както-се-казва, която да я свържа с нещо наше... Ноооо това са още първи идеи. Може и много да се променят нещата в крайна сметка.
    Защо не му подариш писмо в бутилка? Може да украсиш както искаш бутилката, може дори и пясък да сложиш вътре, за да е по-автентично

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Защо не му подариш писмо в бутилка? Може да украсиш както искаш бутилката, може дори и пясък да сложиш вътре, за да е по-автентично
    Между другото, мина ми през ума докато го пишех... Ще видим, има какво да ми се дошлифова на идеите.

anonymous708973
    Guest
    При нас ще е вечеря навън с вино, може да го комбинираме и с едно запиване с приятели, да го позапозная с българската традиция на смесване на двата празника

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз пък ще празнувам в аудиторията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си