.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    То разлика няма, котьо, особено пък, ако частите ти са ги избрали в калдата или хардуер.бг
    Отделен въпрос е, че не мога да се сетя за мъж, който би сметнал за нормално жена да му подарява такова нещо.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Отделен въпрос е, че не мога да се сетя за мъж, който би сметнал за нормално жена да му подарява такова нещо.
    Що да не е нормално, при положение, че въпросния човек няма нищо против да изръся пари за нещо, което той самичък няма да си купи въпреки колко го иска или ще отлага? На бившия редовно му въртях такива подаръци - хъбове, флашки, мишки, слушалки съм подарявала, цели конфигурации не успях да стигна обаче, все дребни работи. Влизахме в магазин/сайт/откъдето ще купуваме, той си избира, харесва, посочва с пръстче, пита и разпитва ако нещо има и най-накрая аз ходех след него да плащам.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Що да не е нормално, при положение, че въпросния човек няма нищо против да изръся пари за нещо, което той самичък няма да си купи въпреки колко го иска или ще отлага? На бившия редовно му въртях такива подаръци - хъбове, флашки, мишки, слушалки съм подарявала, цели конфигурации не успях да стигна обаче, все дребни работи. Влизахме в магазин/сайт/откъдето ще купуваме, той си избира, харесва, посочва с пръстче, пита и разпитва ако нещо има и най-накрая аз ходех след него да плащам.
    Ама то никой няма против друг да се ръси, но не ми се е случвало жена да ми плаща сметките, топките ми не ги нося само за украса.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пак не ме разбра, мъжО си прави конфигурацията, парата от мен.
    Отношения родител - дете, защото децата искат неща, които нямат финансова възможност да си купят и ги получават като подаръци, но при всяко друго положение целта на подаръкът е да те изненада, което няма как да се случи при теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си