.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пък ние тази година няма да си подаряваме подаръци :/
    Решихме, че ще го караме по-скромно, пък и нали си "подарихме" нова квартира само за нас си.
    Иначе идеи имаше - аз мислех да му подаря самолетни билети за Италия (или за някъде, избрах Италия, че е по-наблизко, и не съм ходила там :д) за пролетта/лятото и дотогава да съберем пари за самото прекарване, но преценихме, че е доста необмислено от моя страна. Но никъде не сме пътували заедно и това много ми тежи, а и той не е ходил никъде извън България, та, щеше да е прекрасен подарък :с
    Нищо, по-натам ще стане. Втората ми (по-разумна) идея за подарък беше тениска или зимно яке (понеже си няма) или колан или нещо такова нужно.
    А той щеше да ми подари черни конверски, защото от много години си мечтая за такива, но все така се случва, че не си взимам.

Иначе, имам един много голям план за някоя по-богата Коледа и много искам да стане и толкова се радвам, че не съм споменала нищо на миличкото, толкова ще се зарадва <3
    Искам да взена всякаквовкусови бобчета и шоколадови жаби и да му взема грифиндорски шал и плетен пуловер (най-вероятно ще помоля леля да го изплете) и също така ще си имаме прекрасна коледна елха(!) (сега си нямаме заради котенаси :/) и ще направя butterbeer shake или някакво прекрасно домашно какао (има всякакви прекрасни рецепти с различни аромати) и ще имаме джинджифилови сладки... абе, една магична коледа :Д
    Но трябва да се сетя да го започна от няколко месеца по-рано.

Апък за рд съм му подарявала билет за концерт, черни конверски (защото и той си искаше такива) и колан (некачествен и мн ме е яд, но нямах паринки тогава :с)

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Искам да взена всякаквовкусови бобчета и шоколадови жаби и да му взема грифиндорски шал и плетен пуловер (най-вероятно ще помоля леля да го изплете) и също така ще си имаме прекрасна коледна елха(!) (сега си нямаме заради котенаси :/) и ще направя butterbeer shake или някакво прекрасно домашно какао (има всякакви прекрасни рецепти с различни аромати) и ще имаме джинджифилови сладки... абе, една магична коледа :Д
    Обичам те, ожени се за мен, моля!
    Ина, аз откъм идеи на моменти съм ужасТна, даже на настоящия трябва да харесам нещо за подарък, но верно не мога да измисля нищо за сега, а имам време до четвъртък/петък някъде. Не искам и идеи, де - сама ще се справя. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си