Абселютно винаги съм смятала за глупост за личен празник на полвинката да се подарява общ подарък.Рожденият ден си е рожден ден само за теб а не и на гаджето ти .Смятам че подаръка трябва да е лично за него и да му върши работа на него .
Честно казано и за годишнини не си падам по чаши със снимки,листчета с обичам те .По скоро ме дразнят подобни подаръци и нямат особена стойност за мен.

Ние тази Коледа също няма да си подаряваме подаръци имахме планове да посетим световното по хокей другата година но аз ще съм в доста напреднала бремоност и няма да мога да пътувам .Вместо това решихме да си направим основен ремонт на къщата и вече си имам доста идеи само с дизайнер трябва да се свързва . Решихме да си подарим и нов playstation защото и двамата играем в край на сметка и подаръка се води общ .

За рожденият ми ден той ми подари страхотни крем ,лосион и двуцветни сенки за очи на Babor няма да ви опиша колко мило ми стана защото тази козметика е доста скъпа а той знае че аз много я харесвам . Обичам много и красиво белъо обаче той токова ми подарява с повод и без повод общо взето с удоволствие все повече откривам че вече ми знае вкуса

Аз за неговият понеже тази година беше в Афганистан и нямаше как да му подаря нещо кой знае какво ..опитах да бъда малко по креативна .Понеже вкъщи имаме пилон му танцувах еротичен танц (добре че ходя такаде ходих на уроци ) . За този понеже ще си е тук надявам се планирам да му подаря билети за мач от NFL и някаква по хубава книга . Козметики и други и без повод си му подарявам бощо взето независимо от цената .

А за годишнината ни аз лично смятам че за годишнина е хубаво вместо да се подаряват чашки и дрънколки да се отиде някъде за 2-3 дена извън града или страната .Да си се насладите един на друг да разгледате забележителностите да правите страхотен секс. Една прекрасна вечеря вкъщи с някакво по нетрадиционно ястие и после правене на любов също са нещо прекрасно според мен <3