.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Цирей или не?

Добър ден, днес докато се къпах и си миех оная работа, усетих нещо като болка от докосването на узряла пъпка, когато погледнах надолу, видях точно това - сравнително малка и сравнително твърда пъпчица с размерите на песъчинка с бяло връхче, точно под главичката на пениса ми, съответно, като всеки тиинейджър опитах да я изтискам - много болеше, въпреки, че изтисках част от гнойта или там каквото и да е.. Остана нещо като малко топченце, което не мога да изтискам и сега се чудя дали е обикновена пъпка или е нещо по-различно, например, цирей? Моля някой, който знае какви са симптомите на цирей, да сподели. Пъпчицата или там каквото е не ме боли ако не я пипам, даже бях забравил за нея.Сега, след като я стисках упорито 5 минути, пак не ме боли като не я закачам. За първи път я видях преди около месец, когато отново се опитах да я изтискам-със същия резултат. Надявам се, че просто не съм я изчакал да узрее...

П.С. Преди около месец и една седмица бях опериран от варикоцеле, напълно успешно и без усложнения.
    Ще съм много радостен някой да сподели личен опит

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Брадавица да не е, ако си си завирил пишката по мръсни места, ще трябва да отидеш да го изгорят, дано търпиш на болка, там упойки не слагат.

Абе аз на болка търпя, въпроса е да не е гаден цирей и да се инфектира задето го стисках, болка не ме плаши.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    То е една болка от лопата в главата и съвсем друга от шут между краката.

Мега фен Аватара на draid
    Ами отиди на лекар. Надали варикоцелето има нещо общо с това.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си