Здравейте, повечето от форума знаят, че целя покачване на ММ и съм много благодарен за съветите Ви!
Сдобих се с добавки но искам да попитам дали ги приемам правилно през деня. Изрично подчертавам, че се храня с качествена храна с повече белтъчини и вдигам щанги 3-4 пъти седмично. Ето какво и как приемам:
КРЕАТИН-2 хапа сутрин на гладно (6.00) (знам че е хубаво бърз протеин на гладно, но нямам възможност)
ПРОТЕИН-бавен-1 доза 1 час преди тренировка (в 17.00)
КРЕАТИН-2 хапа заедно с протеина
ПРОТЕИН бърз-1 доза след тренировка (в 19.30)
КРЕАТИН-2 хапа заедно с протеина
ПРОТЕИН-бавен-1 доза непосредствено преди сън
Обмислям прием на чай от бабини зъби по схема, но нямам много вяра в отварата .
Залагам на тренировка максимална сила, кръгове/повторения 3X8, 4X8, 5X8 с голяма тежест базови и едноставни упражнения. Щанги правя или преди борби/техника/кардио или само щанги. Имам напредък от към сила, но не харесвам външния вид на гърдите си, все едно не искат да растат, a работя здраво за гърди. Също така V формата ми е слабо изразена.
Резултати има, но поддържам този режим едва от 2 седмици, а креатин-а съм го включил от 1. Имам резултата в порастване и възстановяването е много добро, но искам да знам дали бъркам някъде, къде и мога ли да получа повече от тези добавки. Основният ми въпрос е ДАЛИ Е ДОБРЕ ТАКА? Благодаря много на всички от форума които ще коментират и се надявам да не съм Ви бил досаден .
Последно редактирано от tochko : 12-14-2014 на 13:06