.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Необяснимо поведение

Здравейте, преди няколко години често влизах тук, та мисля да споделя нещо с вас, макар че вече не съм тиийнейджърка и не знам дали ще е много подходящо, но все пак... ще ми е интересно мнение по въпроса.
    Така, въпросът ми е следният - ако момче и момиче са мислели, че се харесват и са поддържали контакти, но са от градове в различни краища на България и изведнъж момчето без обяснения си сменя да кажем телефона и не го интересува как се чувства момичето - как бихте разтълкували подобно поведение. Дали има нещо в миналото на момчето, примерно някое момиче да го е наранило и сега да не иска да се привързва и да не вярва на други момичета или просто го е страх от лъжи заради разстоянието? И според вас разстоянието би ли било проблем?
    А и не сме никак малки на по 22 - 24 год.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами, човека може да си е намерил момиче, с което да има възможност да комуникира лице в лице, а не чрез телефони, интернет и бла-бла. Като цяло така е най-добре да направиш и ти.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ами, човека може да си е намерил момиче, с което да има възможност да комуникира лице в лице, а не чрез телефони, интернет и бла-бла. Като цяло така е най-добре да направиш и ти.
    +1
    Моето мнение е същото.

Аз не вярвам във връзките от разстояние. Щом не се виждате... няма смисъл, просто се е отдалечил от теб и е започнал да живее своя живот.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Това
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Проблемът не е друга, не става за това въпрос. А въпросът с разстоянието също би бил решим. Исках просто малко анализиране на ситуацията, но май никой не ме е разбрал. Ще се радвам на някое по - задълбочено мнение

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Нещата са прости, не е нужно да си ги правиш сама сложни чрез много анализиране. Да, може и да не е замесено друго момиче, може просто човека най-накрая да се е светнал, че си губите взаимно времето.

Ти искаш да ти напишем това, което искаш да чуеш. Ем, съжалявам, но нещата погледнати обективно са си такива.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Проблемът не е друга, не става за това въпрос. А въпросът с разстоянието също би бил решим. Исках просто малко анализиране на ситуацията, но май никой не ме е разбрал. Ще се радвам на някое по - задълбочено мнение
    Не те иска.
    Няма абсолютно нищо общо с предишния опит, не се самозаблуждавай, по-добре приеми истината.
    А истината е, че когато човек иска да е с друг човек и е убеден че точно това е специален и подходящ човек, прави всичко възможно по въпроса да са заедно, а не изчезва. Без значение каква е причината.

Може и гадже да си е намерил.

А по годините, пикльовци сте, не се заблуждавай че 2х е много, пък особено ситуацията в която изпадаш - безумно тривиална, на която ще ти отговорят повечето тук 1х годишни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Има поне 100 причини поради които да направи това. Можеш просто да го попиташ. Не вярвам телефона да ви е било единственото средство за общуване. А колкото до връзките от разстояние - ако разстоянието е твърде голямо и не можете да се виждате поне 2 пъти в седмицата е напълно безмислено да се занимаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си