.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

женски полов орган-притеснение

Здравейте! Притесненията ми са свързани с това, че имам течение..мирише не много приятно.постоянно ми се мокри бельото и някакво бяло нещо между срамните ми устни....дали е някакъв проблем ....нормално ли е , е имате ли течение....понеже наистина става доста мокро бельото ми понякога ходя с тоалетна хартия....защото инъче ще стане петно на горните ми дрехи....моля ви помогнете, споделете мнение
    Последно редактирано от потребител77 : 12-16-2014 на 14:52

Голям фен Аватара на one
    отиди на лекар в най-скоро време, не е нормално
    може би са гъбички или самтинг лайк дат. ще се оправиш, няма страшно, но се лекувай!

Отиди на лекар, защото не е нормално. Ако имаш сърбеж, може и да са гъбички. Течението може да е признак за разнообразни инфекции, но само лекар може да установи какво ти е. Отивай на преглед час по-скоро.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами знам, че засяга здравето ми, но аз никога не съм говорила с родителите си по каквато и да е тема....може би няма да им споделя зящото ми е неудобно колкото и странно да ви изглежда

Голям фен Аватара на one
    амии, ние тук не пишем рецепти, трябва да отидаш на лекар задължително, някои нелекувани инфекции имат сериозни последствия. не искам да те плаша, де, но трябва да се лекуваш..

Мега фен Аватара на draid
    Секс без презерватива правила ли си ? На колко години си ? От кога е тоя проблем ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    А не си ли помислихте че тепърва влиза в пубертета и постоянно се възбужда, ако не е това и не ти се ходи на лекар, то потърси тук.. имаше доста теми за памперсите ще са ти от полза. Дори и в автобуса можеш да ходиш с тях.

Голям фен Аватара на naksdy
    Иди на лекар за течението, а вместо да се разхождаш с тоалетна хартия, използвай ежедневни превръзки
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На всички жени им миришат путките/или женския полов орган/ , на някои обаче направо не се траят, особено през лятото, ако се возят в маршрутка, ако седят прави до теб, а ти си седнал.

все се чудя момичетата, които ходят по клин и отдоло прашки как са сухи .... аз ако се облека така сиг ще имам едно огромно мокро петно :/

Отиди при личния си лекар, като толкова те е срам, не е нужно да казваш на родителите си. Голяма драма просто... отиваш, споделяш на лекаря и вероятно той/тя ти дава направление за АГ. После отиваш при специалиста, прави ти изследвания и ти изписва лекарство.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да имаш гъбички отиди на гинеколог за да ти каже какво е точно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си