.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София

Най-долното

Здравейте, съфорумници Искам малко истински емоции. Бъдете така добри и ми споделете най-долното нещо, което ваша половинка е правила за вас. Нещо, което ще пазите винаги в гадните си спомени за този човек.
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Физическото насилие и още повече психическия тормоз, на който бях подложена. И всичките лъжи зад гърба ми. Това от бившият ми.

А пък от един друг-как реши да ме откаже от себе си? Гонейки ме от леглото си, докато бях вече по бельо. Доста кофти история с доста неподходящ и кофти човек. Shit happens though.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Чаках 3 часа под дъжда на Св.Валентин.Бях резервирал маса в заведение...а тя дори не прояви смелост да ми звънне.Вечерта ме скъса по скайп. )
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Абе хора, защо такава тема Малко ли неприятни неща се случват и без това, гледайте да помните положителните емоции, не се връщайте към отрицателните.

Мега фен Аватара на tori
    Много мислих за нещо долно и излезе, че всъщност няма такова покрай мен или и да е имало, аз съм забравила вече. Единствено един човек, с когото се занимавах наскоро ми се е правилна интересен, пича просто не знаеше какво иска. Бившия ми пък леко се понамеси тогава в отношенията ни с незнаещия чий го дири. Тва е най-кофтито и долно нещо, което са ми въртяли някога. Обикновено за мен се правят супер мили неща.
    Последно редактирано от tori : 12-16-2014 на 06:05

Опитвам се да се сетя за нещо толкова долно и гадно, ама не ми хрумва. Май нямам много такива случки. Имах една псевдовръзка преди време с едно момченце, което ми отказа да празнуваме заедно празници като 8-и декември, Нова година, което беше доста тъпо. Но и като цяло той беше тъп, доста даже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз лично не се сещам за такива случки , може и да има но явно не са били важни за да ги запомня .

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Имах една псевдовръзка преди време с едно момченце, което ми отказа да празнуваме заедно празници като 8-и декември
    Ами, това си е студентски празник, идеята е да си с колегите си, гаджето е твое 364 дни в годината и не виждам смисъл от такова обсебване на празник, където той няма чий да го дири.

Мега фен Аватара на galaxy29
    хубаво редите другите, ама вие самите признавате ли си вашите долни постъпки? ;д

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ами, това си е студентски празник, идеята е да си с колегите си, гаджето е твое 364 дни в годината и не виждам смисъл от такова обсебване на празник, където той няма чий да го дири.
    Защо пък? Сега си карам студентския празник с гаджето ми и това по никакъв начин не ми се струва странно или обсебващо.

galaxy, аз признавам, че съм правила по-гадни неща, отколкото на мен са ми правили. Даже доста гадни.

Град
    Измерение София
    все пак аватара и името ти е на най-известната курва в света. лошо момиче такова
    WE ARE NOT ANGELS!

Мда, много съм лоша, признавам си.

Град
    Измерение София
    само ако са ти правили генг бенг 10 човека, докато си във връзка - тогава те признавам
    WE ARE NOT ANGELS!

marilyn на мен не ми отказа, а направо си ме заряза и хукна нанякъде на нова година (и това при условие, че си бяхме направили планове да празнуваме заедно)

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    само ако са ти правили генг бенг 10 човека, докато си във връзка - тогава те признавам
    Е, чак до там не съм стигала. А и не съм имала особено сериозни връзки преди настоящата ми, пък сега си обичам човека и не искам да погледна друг.

Sirona, разбирам те напълно. Само дето ние нямахме планове, а още от начало ми каза, че не искал да празнува и куп глупости. Ама не съм му останала длъжна.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Физическото насилие заплахи че ако го оставя ще ме пребие и това че до него няма никой все едно съм невидима

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мда, много съм лоша, признавам си.
    То една гордост.

При мен най-гадно ми е станало когато бях разбрала че е излизал с друга какво са правили е мистерия единия казва едно другият друго ха . Глупавото е .... аз съм също излизала с други но никога докато всичко е било ок между нас то и той г.д е излязъл с тази докато бяхме леко скарани :Д но идеята е такава,че той доста ме нарани когато разбрах за тази а пък знам само за един път а аз съм се виждала с други сещам се за 4 но без нищо сериозно ! Но и в момента си пиша с едно момче от тези дето съм се виждала и това писане продължава вече 2 години ... със сигорност ако разбере ще е много наранен но не знам защо не се чувствам гузно и т.н защото чувствам ,че си го заслужава въпреки ше съм с него и сега :Д и т.н много объркано нали ....

Физическо насилие
    Заплахи за заливане с киселина

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    То една гордост.
    Не е гордост, по-скоро самоирония.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Физическо насилие
    Заплахи за заливане с киселина
    Виждаш ли, а можеше да те заплаши, че ще те залее с основа. Човека явно те е обичал.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от theflash Виж мнението
    При мен най-гадно ми е станало когато бях разбрала че е излизал с друга какво са правили е мистерия единия казва едно другият друго ха . Глупавото е .... аз съм също излизала с други но никога докато всичко е било ок между нас то и той г.д е излязъл с тази докато бяхме леко скарани :Д но идеята е такава,че той доста ме нарани когато разбрах за тази а пък знам само за един път а аз съм се виждала с други сещам се за 4 но без нищо сериозно ! Но и в момента си пиша с едно момче от тези дето съм се виждала и това писане продължава вече 2 години ... със сигорност ако разбере ще е много наранен но не знам защо не се чувствам гузно и т.н защото чувствам ,че си го заслужава въпреки ше съм с него и сега :Д и т.н много объркано нали ....
    И объркано, и неграмотно....

Град
    Измерение София
    аууу колко сте лаконични
    WE ARE NOT ANGELS!

oshte_edin_chovek
    Guest
    3 месеца ми изневеряваше докато бяхме заедно. Направо откачих

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    На долното , което на мен са ми правили? Не се сещам за нещо такова честно казано....
    Най-долното, което аз съм направила е , че изневерих, макар нещата да не бяха съвсем прости аз все още бях във връзка, макар и от разстояние. Не се гордея, но и да искам не мога да променя фактите
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си