Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
Аз предлагам още веднъж да напишеш колко много, видиш ли, се овлажняваш, и как ти се мокрят чаршафите.
Няма други забавни теми, твоята е най-забавната.
Не може да си толкова неадекватна, че пускаш тема за забременяване в тийн форум и да очакваш компетентни отговори. Въобще, ако наистина имаше проблем, щеше да го обсъдиш с мнимия ти годеник и с наблюдаващия те специалист, а не да мънкаш по форумите колко те е било срам да говориш за физиологичните си процеси. Не те е срам да разказваш на цял форум за сексуалния си график в детайли, ама те е срам да говориш сериозно с гинеколога си, нищо че човека те е преглеждал обстойно. Добра логика.

Във всеки пост го удряш на хвалба по колко, къде и в какви пози се овлажняваш и очакваш някой, аджеба, да те светне кво да правиш, при положение, че хората в тоя форум са масово непълнолетни.
Или са някаква тотална кукувица, или темата е абсолютна пързалка. Склонна съм да приема, че е второто, в противен случай е доста тъжно.
Добре като си някаква хейтърка може ли да се опиташ поне да не съсипваш живота на хора, които се мъчат да постигнат нещо? Хейтвай си на воля просто не пречи на такива, които имат нужда от някаква помощ. Дори не дочетох поста ти до край. Не ме грее ти какво мислиш за моя собствен живот и цели и държание. Нали се сещаш, че няма как всички да сме като теб, да се държим като теб и да мислим като теб, колкото и да ти се иска. В БГМАМА нямам нито един отговор все още, а тук хората ми пишат. Ще те помоля да не ми проваляш темата защото ми е нужна! И да - срам ме е да говоря с гинеколога, а тук не ме е срам, защото тук са млади хора, които постоянно говорят за секс, не ги виждам, само им пиша. Така, че - да, тук ми е по-удобно. Ако нещо друго те дразни и ти пречи неистово на живота и мирогледа питай, ще ти го обясня.

Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
Не можеш да споделиш с лекар това, което те притеснява? Че нали на него работата му е да отговаря на въпроси, свързани със секса? По-скоро на него трябва да кажеш, отколкото на непознати в интернет. Пробвай по заобиколен начин, ако те е срам директно да зададеш въпроса, но не се спирай докато не получиш отговор. И в овулация ли си, че ще тормозиш човека след нощна смяна?
Не съм в овулация но исках да опитаме. Два дни се е въздържал и беше събрал добре, накрая свърши доста качествено, дано нещо стане. Тъпото беше, че му бях отгоре точно тогава, но не знам... просто така ни свари. За това искам да те питам в каква поза бяхте вие ако помниш изобщо като правихте вашето бебче? Казах ти, ще опитам да кажа някак като ходя другия път на преглед, само да видя как ще подбера думите