Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
Да разбирам ли, че не мериш базална температура/не правиш тестове за овулация?
Цикълът ти редовен ли е? Приемаш ли редовно някакви медикаменти?

Какви са при него резултатите от спермограмата?

Иде ми да ти зашия един виртуален отрезвителен шамар, щото в първия си пост пишеш, че сте си правили изследвания и сте здрави/нямате проблеми, а всъщност лъха на незаинтересованост и безотговорност до небесата. Та ти дори фолиева киселина не си си направила труда да взимаш редовно...

Не е лошо да се проследи един цикъл с ултразвук, да се види растат ли фоликули. Отделно не е зле да си пуснеш щитовидни хормони + антителата ТАТ и МАТ, полови хормони и пролактин. Също прогестерон 1 седмица след ДОКАЗАНА овулация.
Също не е зле да изключиш инфекция микоплазма/уреаплазма. Това на цитонамазка няма как да го видиш.
На прима виста толкоз.
Охх половината от нещата, които ми говориш нищо не ми говорят.. Когато ходихме да си правим изследвания сме правили само на нещата, за които ни изпрати личната и толкоз. Фолиева киселина ще започна да взимам тези дни, но излиза, че след всичко което си ми написала ще трябва пак да ходя до гинеколог, явно става много по-сложно. Цикъла ми е редовен, не съм взимала никакви медикаменти, противозачатъчни не съм взимала никога. Резултата от спермограмата е в нас, но и да го гледам нищо не разбирам, тогава му казаха, че всичко е в нормите. Ще си запиша някои от нещата, които си ме посъветвала и ще ходя пак на гинеколог тези дни. Просто се притеснявам, че явно ще отима някакъв здравословен проблем. Явно предния път сме направили само някои от изследванията. Сега започвам да се притеснявам повече