Здравейте! Искам да ми помогнете с избора на подарък за майка ми,баща ми и брат ми. По принцип мога да рисувам и ми се отдава мислех да направя по една картина на всеки като за начало и после някакъв парфюм, ама не съм сигурна защото не мота да избирам парфюми. Амм давайте идеи дори да не са за всички по отделно- само за брат ми например. Кажете какво ще подарявате вие? Изобщо в правилна посока ли съм се насочила? Благодаря предварително!
Според теб някой тук знае ли вкуса на вашите за аромати, за да можем да ти помогнем? Аз мисля, че е най - добре да видиш какви ползват те в момента, да определиш съответно леки/тежки/сладникави/плодови парфюми ли обичат да ползват, след което, ако не си сигурна, да отидеш с този критерий в магазина, например мъжки парфюм с тежка миризма до еди какви си пари, предложете ми няколко вида и да вземеш който ти допадне най - много. А дали си се насочила правилно също никой не може от тук да ти каже, понеже никой не знае интересите на вашите и от какво имат нужда към момента. Вероятно ще се зарадват на каквото им подариш, тоест правилно си се насочила от тази гледна точка.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ти най-добре трябва да знаеш ваще какво харесват ние няма как да ти предложим като не знаем какво харесват