.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Нашите ми нямат доверие..

Здравейте,
    Искам да Ви помоля за съвет. Вече Нашите ми нямат доверието, което ми имаха преди. Причината е училището.
    Вече втора година съм в ново училище, там се запознах с много нови хора-някои от тях добри, други не толкова, аз тръгнах с ''утайките''.
    Още от миналата година започнах с грешките си,
    започнах да бягам от училище, да давам фалшиви бележки, хванаха ме даже, извикаха Нашите в училище, след това ме оставиха на изпит, защото нямах достатъчно ''%'' присъствие.
    Взех го като си обещах, че ще се променя, но така и не се промених. Отново ме хванаха с фалшива бележка, този път без да се обаждат на родителите ми - разбрахме се с класната, обещах и че няма да правя повече така.
    Също така имам доста двойки, излизам и не се прибирам дори и Нашите да ми звънят, преди време откраднах на баща ми колата и той ме хвана.
    Днес майка ми се е обадила на класната, за да пита дали съм се променил и тя е казала, че не ме е виждала на училище от няколко дни..
    Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Ами то е логично-не отсъстваш, стягаш се, учиш и това е

Какви съвети искаш? Стани сериозен просто.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ами ти си си за недоверие. Като порастнеш ще метеш улиците, което пак е нещо като го погледнеш от добрата страна.

Ами стегни се малко, започни да си ходиш на училище редовно, престани с глупостите и всичко ще се подреди, аз не знам какво друго очакваш да ти каже някой. Ако сам не се потрудиш няма как да ти се получи.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Един стимул, в индия можеш да станеш уличен чистач на ушна кал или да режеш нокти, ако емигрираш пък в турция имбрикчия. Пак ще имаш избор

Покажи им, че могат да ти имат доверие...до тук им показваш обратното.

MitkoDelRey
    Guest
    Твоя си е вината. И аз минах през повечето неща които и ти, просто стани по-сериозен и учи! Така ще върнеш доверието на родителите ти.

Има лесно според мен. Или престани да се движиш как ти каза с "утайките" да нямаш проблеми. Започваш да се стягаш и учиш и ходиш на училище. За да нямаш проблеми с родителите си. Или пък си смени училището и не се събирай с хора които ти влият зле.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    За какво ти е да ти се доверяват, можеш да ги накараш да живеят в страх. Достатъчно е да запалиш къщата, гледай да е вечер и родителите ти да спят, почни от тяхната стая.

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз за втория срок досега имам 70 отсъствия,класната звъня на бащата преди 1 седмица и той я направи на 5 стотинки по телефона,сега съм се стегнал да завърша 12 клас,че на 15 ми е последния учебен ден.

Цитирай Първоначално написано от Mitkoo991 Виж мнението
    Здравейте,
    Искам да Ви помоля за съвет. Вече Нашите ми нямат доверието, което ми имаха преди. Причината е училището.
    Вече втора година съм в ново училище, там се запознах с много нови хора-някои от тях добри, други не толкова, аз тръгнах с ''утайките''.
    Още от миналата година започнах с грешките си,
    започнах да бягам от училище, да давам фалшиви бележки, хванаха ме даже, извикаха Нашите в училище, след това ме оставиха на изпит, защото нямах достатъчно ''%'' присъствие.
    Взех го като си обещах, че ще се променя, но така и не се промених. Отново ме хванаха с фалшива бележка, този път без да се обаждат на родителите ми - разбрахме се с класната, обещах и че няма да правя повече така.
    Също така имам доста двойки, излизам и не се прибирам дори и Нашите да ми звънят, преди време откраднах на баща ми колата и той ме хвана.
    Днес майка ми се е обадила на класната, за да пита дали съм се променил и тя е казала, че не ме е виждала на училище от няколко дни..
    Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя.
    Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя....ЕМИ ТОГАВА ОПРАВИ ВСИЧКО ОТГОРЕ .... ДЕАМ ЛОГИК!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си