- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ми нямат доверие..
Здравейте,
Искам да Ви помоля за съвет. Вече Нашите ми нямат доверието, което ми имаха преди. Причината е училището.
Вече втора година съм в ново училище, там се запознах с много нови хора-някои от тях добри, други не толкова, аз тръгнах с ''утайките''.
Още от миналата година започнах с грешките си,
започнах да бягам от училище, да давам фалшиви бележки, хванаха ме даже, извикаха Нашите в училище, след това ме оставиха на изпит, защото нямах достатъчно ''%'' присъствие.
Взех го като си обещах, че ще се променя, но така и не се промених. Отново ме хванаха с фалшива бележка, този път без да се обаждат на родителите ми - разбрахме се с класната, обещах и че няма да правя повече така.
Също така имам доста двойки, излизам и не се прибирам дори и Нашите да ми звънят, преди време откраднах на баща ми колата и той ме хвана.
Днес майка ми се е обадила на класната, за да пита дали съм се променил и тя е казала, че не ме е виждала на училище от няколко дни..
Моля дайте ми съвет как да си върна доверието към родителите ми, за училището ще се оправя.
Ами то е логично-не отсъстваш, стягаш се, учиш и това е
Какви съвети искаш? Стани сериозен просто.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами ти си си за недоверие. Като порастнеш ще метеш улиците, което пак е нещо като го погледнеш от добрата страна.
Ами стегни се малко, започни да си ходиш на училище редовно, престани с глупостите и всичко ще се подреди, аз не знам какво друго очакваш да ти каже някой. Ако сам не се потрудиш няма как да ти се получи.
Един стимул, в индия можеш да станеш уличен чистач на ушна кал или да режеш нокти, ако емигрираш пък в турция имбрикчия. Пак ще имаш избор
Покажи им, че могат да ти имат доверие...до тук им показваш обратното.
Твоя си е вината. И аз минах през повечето неща които и ти, просто стани по-сериозен и учи! Така ще върнеш доверието на родителите ти.
Има лесно според мен. Или престани да се движиш как ти каза с "утайките" да нямаш проблеми. Започваш да се стягаш и учиш и ходиш на училище. За да нямаш проблеми с родителите си. Или пък си смени училището и не се събирай с хора които ти влият зле.
За какво ти е да ти се доверяват, можеш да ги накараш да живеят в страх. Достатъчно е да запалиш къщата, гледай да е вечер и родителите ти да спят, почни от тяхната стая.
Аз за втория срок досега имам 70 отсъствия,класната звъня на бащата преди 1 седмица и той я направи на 5 стотинки по телефона,сега съм се стегнал да завърша 12 клас,че на 15 ми е последния учебен ден.