- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали ме харесва?
Здравейте, търся мнения по темата, тъй като наскоро едно момче все повече започва да говори с мен и да се опитва да е по-близо до мен.Чудя се дали причината е защото ме харесва :дд
Еми посотоянно идва до мен през междучасията уж да учим от един учебник. Все ми покозва че е по висок и застава до мен. Има и още неща но в момента не се сещам.
Показва ти че е по висок от теб ? lolИначе щом те търси много явно има някакви симпатии към теб
![]()
От така написаното, определено търси контакт с теб, което автоматично значи, че те харесва.
Автоматично , вика ;D Аз пък казвам, че не е задължително да я харесва. Как от две изречения давате надежди на момичето...
Покани го да се разходи с теб след училище, да ти прави копания като ходиш до някъде и ако се навие тогава вече е някакъв знак. Плюс това ще имате повече време от 5 минути (в междучасието) за разговор и ще се опознаете. : )
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
А ти харесваш ли го?
Ако един човек ти обръща някакво внимание, то по всяка вероятност има определен интерес. Ако и ти го харесваш излезте и прекарайте определено време заедно, за да се опознаете и да видиш как се справя със света около себе си. Забавлявайте се, смейте се. Ако ти допада продължаваш напред, ако не - си оставате познати.
Поздрави!
BeTheOne
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...