Благодаря ви за съветите..
Понякога всякаш се притеснявам да не им досаждам. Имаше един ден, в който откачих от скука и реших да се включа в диалог с едни момичета, които ми бяха горе доло близки и едната ме погледна така все едно ми казва "Какво търсиш тука" и не ме отразиха като цяло. А иначе като аз съм си говорила с някой тя се е включвала, макар че изобщо не и влиза в работата. Сега ще кажете ами, ето че има с кога да си говориш, но това се случва рядко, а все пак да не забравяме, че повече от половия ни ден минава на училище и човек откача ако не прави нищо през междучасията поне. Знам, че съм там за да уча, но часовете ми стигат за това.
Незнам аз ли не мога да преценя кога е подходящия момент да се включа в даден разговор или просто има нещо друго, защото в интерес на истината макар и рядко, когато съм се включвала са ми отговаряли и са се държали мило, дори и сами са ме заговаряли,но не са изглеждали по-различно от случая, в който уж си говореха "нещо тайно".
Как да преценя, кога бих им била досадна и кога не? Знам, че въпроса ми е тъп, но просто е кофти цялата тая работа.
Последно редактирано от peanaplle1 : 12-23-2014 на 16:06