Здравейте! Нов съм във форума. Имам едни сериозен проблем който си е изцяло породен от мен и същността ми. Започнах връзка. В началото всичко беше наред и без никакви задни мисли от моя страна. Докато не пожелах да разбера с какъв човек всъщност съм се захванал и какъв е бил освен това което аз виждах. Тя не пожелаваше по никакъв начин да споделя с мен и казваше, че е било и всичко сега е различно. Аз си намерих необходимата информация по неправилния начин за съжаление. Сега съжалявам. От прочетените неща разбрах, че някой неща ги е спестявала, че дори и "друга" истина така да го кажа за някой неща ми е споделяла. Конкретно говоря за секса. С една дума е по-скромна и не опитвала разни неща пред мен отколкото реално е. Знам, че всичко което ми казва освен нещата за преди мен са истина и искам да обръщам внимание точно на тях. Но от тези неща които разбрах някак се промени нещо в мен. Цена я и наистина искам да съм с нея, защото си допадаме. Искам да не се сещам за това какво е правила. Просто искам да се справя с този проблем и ще съм благодарен за съвет. :/
Последно редактирано от Novinizk : 12-18-2014 на 21:25