.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    аут ъф спейс
    Четох доста добри отзиви след като ми го препоръчаха, но не знам, нали е с натурални съставки какво може да стане. А и досега не съм ходил на дерматолог и не знам при какъв ще попадна.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кажи откъде си, за да можем евентуално да те насочим. Не си губи времето с витамини Б и нацелване на шампоани на принципа проба-грешка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    аут ъф спейс
    В последната година и малко съм в София и затова не знам къде да отида. Въпреки, че вече ги пия тези неща, наистина съм ще съм благодарен, ако ми препоръчате някой добър лекар.

За същият проблем ми препоръчаха този продукт http://flp.bg/bg/P_First_bg.htm наистина е много ефикасен и има резултат.
    Ако имате интерес да си го вземете може да ми пишете с 15% отстъпка от клиентската му цена. 0883494378 filis.m@abv.bg
    За желаещи и други продукти на ФЛП могат да ми пишат.

Град
    аут ъф спейс
    Успокояващ спрей за кожата едва ли ще ми помогне. Благодаря. Предпочитам да се придържам към капсулите които започнах да пия.

Ти си пий капсулите, но пак отиди на лекар. Калпазанка е права. Майка ми ходи на дерматолог. Мога да я питам за контакти, ако си в София.

Град
    аут ъф спейс
    Цитирай Първоначално написано от Momiceto90 Виж мнението
    Ти си пий капсулите, но пак отиди на лекар. Калпазанка е права. Майка ми ходи на дерматолог. Мога да я питам за контакти, ако си в София.
    добре, попитай я и ми кажи благодаря

Bogatty казва се Петрана Каляшева. Докато взема адреса и в чудо се видях, майка ми се притесни, че на мен ми трябва лекар... Ето адреса и линк към сайта и.

бул. България 118, ул. Бяло поле 3, Бизнес център „Комфорт”, ет. 2

Телефон
    +359 886 888 668

http://www.drkaliasheva.com/contacts

Град
    аут ъф спейс
    Мерси за координатите, имам записан час, ще пиша какво е станало като мине.

Град
    аут ъф спейс
    Минах при дерматоложката вече. Пусна ми изследвания, нищо притеснително не показаха. Каза, че може би от отслабен имунитет или от неправилно третиране на скалпа и се е получило възпаление. Вече го няма, но аз и казах и за капсулите, които приемам сега и каза да продължавам с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си