.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Bogatti Виж мнението
    Здравейте, отварям нова тема, защото имам проблем и искам съвети обаче не знам точно какво ми е. От няколко седмици косата ми започна да окапва, като преди това ми се появиха едни петна по-главата. Не им обърнах внимание и те изчезнаха. След това постепенно като почна да ми пада косата, си купих шампоани против косопад, обаче без ефект. Чудя се дали е възможно да съм направил някаква алергична реакция към някой продукт или храна. Казвам го и заради белите петна, за които споменах. Интересува ме дали някой се е справял с подобен проблем и възможно ли е да ми препоръчате нещо качествено, професионално за коса, а не някакви за по 3-4 лв, че не ми се остава без коса рано рано.
    отиди на дерматолог

никой не знае какво ти е и не опитвай самолечние
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    аут ъф спейс
    Потърсих мнения тук, защото може някой да е имал също проблем с окапването на косата. Днес ще ходя при личната лекар да видим какво ще ми каже.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Bogatti Виж мнението
    Потърсих мнения тук, защото може някой да е имал също проблем с окапването на косата. Днес ще ходя при личната лекар да видим какво ще ми каже.
    много заболявания имат този проблем и в повечето случаи лечението не е едно и също
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си