- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Във връзка с кандидатстване в UK
Здравейте.
Вече изпадам в безизходица.Много се вълнувам и същевременно се притеснявам.
Работата е там, че ще кандидатствам в Шотландия.Регистрирал съм се в UCAS, но ме притесняват няколко неща:
1.-В раздела Education съм въвел "bulgaria-diploma za sredno obrazovanie" от "drop-down" листа,но тъй като не съм завършил все още не съм писал оценките от предполагаемата диплома.Според вас какво още мога да напиша като "qualification"?
2.-Вече съм заплатил и пратил всички док. за IELTS, като в следствие получих писмо потвърждаващо това.И сега чакам само да се уточнят датите за "speaking" и часа на провеждането на теста( който е на 6 дек.).Тъй като нямам други сертификати по английски език само IELTS дали ще е достатъчен?
3.-Сам се готвя нямам излишни пари за курсове и консултанти "кожодери".Но въпреки това сумите за общежитията далеч надхвърлят възможностите ми,за това смятам да се явявам на "Aberystwyth test" така нар. конкурсна стипендия,ако знаете нещо за това със удоволствие ще се радвам да науча повече.
4.-Последно ако може да кажете нещо и за Reference раздела в UCAS,че почвам да се обърквам, а това ми влияе зле?![]()