.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Unhappy Ускорен пулс!

Здравейте темата може да ви се стори глупава , но все пак да кажа.От 3-4 дена съм болен кашлица хрема имах 2 дена температура последно беше 39 и половина.Така вече е 37-36 и половина температурата , но усещам промяна в сърцето ми.Имам чувството че някак си бие по силно и бързо имам и много рядки болки около него.Не знам как да обесня това някак си ме гъделичка лявата гърда където е сърцето може би защото бие по силно и аз не знам.Взимам да си внушавам че имам спин.Ужасно много ме е страх моля дайте съвети.(на 14 съм)Момче

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Лекар а у?

Ами мисля да ходя ама наще ми викат стига са превземай това е защото си болен сега съм сам в къщи.Ще поговоря с тях като се върнат.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoriftarCold Виж мнението
    Ами мисля да ходя ама наще ми викат стига са превземай това е защото си болен сега съм сам в къщи.Ще поговоря с тях като се върнат.
    при вдигане на температурата се вдига и пулса

ако имаш спин както си мислиш тая твоя настинка няма да мине скоро
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Добре ти май искаш да ме обедиш ,че имам тази болест ? До колкото разбрах се казва палпитации.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си