.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    swaggirll2002
    Guest

Unhappy Объркана съм - не знам какво чувствам

Една моя приятелка харесва едбо момче а аз не го понасях, но вече не съм сигурна. Тя постоянно ми говореше колко е хубав и т. н. Аз и отговарях как е могла дори да си помисли че е сладък. След това започнах да си говоря с него . Усмихваше ми се с неговата тъпа усмивка. Мразех я, но после започна да ми се струва налко мила. Почнах да го сънувам. Обикновенно ме заговаряше . Какво всъщност изпитвам.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Едва ли е нещо сериозно. Просто приятелката ти, ти е напълнила главата с неща за него и е нормално да си объркана.

Ако ти самата не знаеш какво чувстваш към него, как ние бихме могли...
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Аз мисля, че с времето ще разбереш, какво точно се случва.
    http://carsmods.net/favourite/48

Явно си се влюбила в него, но знаеш, че не е редно и се опитваш да го потискаш.

Един съвет от мен : Ако държиш на отношенията си с твоята приятелка недей да се чудиш дали го харесваш или не.Отговорът определено ще е НЕ .

Мега фен Аватара на RapExotic
    Харесва ти различното. Често човек започва да харесва неща, които е мразел чак когато ги опознае по-отблизо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си