.
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    @ Тактично и прилежно съм си сложила и снимка с мъжо, за да няма такива истории
    Иначе, прав си за снимките тук.
    Онлайн присъствието като цяло има и плюсове, и минуси.
    И минусите ме притесняват единствено до толкова, ако застрашават живота ми.
    Видях го как охранява там от корицата.
    Някак си ми се струва,че си малко от тези хора,за които едвали не това,че си им пратил покана за фейса значи,че се опитваш да им навлезеш дълбоко в личното пространство.Сякаш се опитваш,защото имаш гадже да държиш мъжете по надалече овреме за да не се наложи да ги нараняваш после или едвали не някой да не те разколебае за връзката ти.А всъщност ако си напълно уверена в нея няма кой да те разколебае.Просто трябва да си твърда и да споменаваш отвреме навреме гаджето си.Никой няма право да ти се сърди,защото ти си предупредила предварително и предупреждаваш постоянно.И стига да не се държиш с някой друг като че ли сте гаджета си в пълното си право да си държиш на позицията.Ако вече връзката попадне на етап ще късаме,няма да късаме и пак обратно вече е по-опасно,но то често стигне ли се до това положение сякаш е по-добре наистина да я прекратиш.Ако много ти досажда някой,хайде чиба отвсякъде и да се маха.По-сложно е ситуацията,ако някъде знаеш,че има чувства примерно,но нещата няма как да се получат и напълно в реда на нещата след известно време си хванеш гадже.Е, може да праждосаш въпросният трети човек ако не го смяташ за кой знае колко близък,че даже и да го имаш въпреки,че ще е малко по-трудничко.Друг е вече въпроса,че никога не може да си сигурна,че тази връзка,в която си влезнала ще е последна и ти ще се омъжиш за гаджето си и ще заживеете щастливо до дълбоки старини.Може някога пак да проимаш нужда от първият човек и да съжаляваш,че си предпочела другият пред него в един момент.
    Относно фейсбук.Мен специално изобщо не ме притеснява да приемам покани.На мъже или на жени,на по-дърти или пък на дребосъци.Така има опасност и да получа покана от фейк профил/и,но пък попринцип изобщо не ме грее.Няма какво да крия чак толкова,а ако решат да ми бъркат по надълбоко в личното пространство,е аз съм си малко агентче и вероятността да разбера кой е това е голяма.
    Една съфорумка,тя си знае коя е,някога просто от любоипитство реших да и разбера второто и третото и име и го направих.Не че не можеше да я попитам,защото си бяхме в отлични отношения,но просто исках да разбера мога ли сам да ги намеря.Тя нямаше регистрации почти никъде,а където имаше използваше ник или псевдоним.Но все пак в днешно време може би трябва да живееш в пещера за да не фигурираш поне някъде в интернет и с трите си имена.
    Иначе въпросният,че ти е пратил покана това не означава на 100%,че ще тръгне веднага да те сваля.Може да е някакво такова безобидно като мен.На мен потрябвали ми информация за някой или фейсбук в 95% от случаите рано или късно го намирам.Аз даже и не съм особен физиономист.Често ми трябва да общувам поне няколко пъти с даден човек наживо за да съм на 100% сигурен в чертите му.Случвало ми се е да пия на една маса с някакви хора на полумрак и да се чудя защо се държат все отне отнякъде ме познават и да се окаже,че всъщност пак някъде на сумрак сме пили.
    И въпреки,че съм такова агентче и понякога например дори пращам покани на момичета (и не само де) дето съм виждал по два три пъти в живота ми за мен е изключителна ама изключителна рядкост да пиша на някого пръв без дори да ми е писал веднъж в чата.Трябва да почувствам някакъв вид интерес към мен,защото иначе се чувствам като някаква лепка.Именно и заради това доста често при започване на нови отношения предпочитам да пиша пръв ако преди това поне два три пъти ме е потърсила отсрещната страна и аз имам желание за това.Виж харесвания и коментари най-спокойно и нагло си правя.Отдавна ми мина притеснението.Щом ми се води някой приятел там ще търпи. А пък най са ми смешни че чак и жалки тия дето не са ми или пък даже сами са ми пратили покана за приятелство,че даже и страници най-често на партии и не само ме карат да им харесвам и после като им изкоментирам нещо и не им хареса ми изтрият няколко пъти коментарите и по някое време ме премахват или тези дето им пиша и се държат едвали не все едно ще ги изнасиля ако вземат та случайно се объркат и ми отговорят веднъж два пъти в месеца.Така беше с една общинска съветничка от града ни дето не я кефеше,че не и се кефя на партията БСП и храня Станишко мишко постоянно.Е,какво имам и друга приятелка от младежкото БСП и тя идеално знае позицията ми,но не е тръгнла да ме премахва заради това. Или пък една тукашна потребителка sexa na koplexa или нещо такова дето се скъсваше да ми праща покани към страници на Модерна България дето мъжа и е нещо като шефче там,а след като и опонирах на позицията дето се пънеше да обяснява как ако имало униформени служители с лекарите в циганските квартали това било нарушаване на правата им и дискриминация реши да ми изтрие коментара.И след като и казах,че това не е никаква демокрация нейното и ако тяхната партия проповядва така демокрация не е много по-различна от другите и има и по добри партии и че Българският Хелзингски Комитет е една лапачница на пари дето само усложнява проблемите където често ги няма реши да ми се прави на обидена и да ме премахва.Като цяло в тоя фейсбук човек може и да попадне на доста смешни хорица.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-09-2015 на 09:15
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си