Има едно момче, пишеше си с една приятелка, бяха в добри отношения, от там просто ей така ме добави и мен, и започна най-редовно да ми пише, дразнеше ме, досаждаше ми, но не бях груба. После взе да пише по-нормално, смисъл стана по-съобразителен, водехме нормални разговори. Няколко пъти обаче, когато не си влизах във фейса с дни, писал на горе споменатото момиче и й нахвърлял всякакви въпроси, къде е, с кого е, как е, кво става и т.н. Попитах я дали и с нея така се държи и се оказа, че съвсем не. Аз си му казах, че това е странно и ненормално, все пак нито ме познава, нито нищо (от друг град е и то далечен). Той се съгласи постепенно обаче взе да пита постоянно къде отиваш, с кого и тем подобни. Не му давах отчет, разбира се и намалих драстично контактите си с него. Причина беше и това, че постоянно казваше колко съм му важна, как няма друга цел в живота си освен това- някой ден да ме види, как съществуването му е безсмислено без мен и т.н., което на мен не ми допадаше( при положение, че знаеше за приятеля ми). Та в момента съм занулила отношенията си с него.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Явно трябва да режеш по-брутално и да не мислиш толкова за вежливост.
Та, това ^