^Е, има някои индивиди, които добре се прикриват за съжаление.

Иначе на мен преди са ми се случвали някакви подобни неща, първото ми гадже беше такова - пишман-самоубиец, пишман-войник и пишман-монах. Ама вече го бях виждала как минава през разделите, така че просто го отрязах и нещата приключиха бързо - жив и здрав си е, продължава да ми мрънкоти от време на време, ама толкова. Не че не се бях панирала дали наистина няма да се самоубие, ама не го показах просто. Притеснявах се за един друг, че след отношенията ни не можа да си намери дълго време друга приятелка, ние сме и от една компания, та ми беше кофти до някаква степен, ама сега си е хванал някаква симпатяга, та ми олекна и от там. Иначе скорошни неприятни случки нямам, то аз принципно се държа доста грубо с хората и откачалките от далеч ги усещам вече, та режа наред.
Най-добрата ми приятелка обаче къде ги намира такива не знам, ама всеки месец ми звъни с въпроса какво да правела. Последната глупост - запознала се в някаква онлайн игра с някакъв ирландец, той я намерил във фейсбук само по първо име и аватар, поискал приятелство и ѝ писал, че щял да ѝ идва на гости, че не му била толкова далеч сега, когато не си живеела в България. Пълна идиотщина, ама и тя си е малко за бой, че не знае кога да каже не.