- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Столкъри, опасни ли са.
Да, вече не се обажда и не дава признаци на живот. Аз съм го блокирала де що може и от доста време не ме е търсил. Но това си беше безсилие неговото. Просто той се влюби, аз не. Зарязах го, малко след това се влюбих в друг. И той след това ми се молеше да се върна при него, бил се променил, не знам си какво. Глупости някакви.
Иначе вежливостта и възпитанието са проблем на доста мъже, защото го приемат като свалка. Онзи ден влизам в един хипермаркет с една приятелка. Имам бутилка вода в чантата и отивам при охраната да ми сложи лепенка за внесено отвън. Поздравявам и му казвам какво искам. Той като почна да ми се усмихва и да ме преследва из магазина. То накрая не беше "Довиждане, весели празници, не знам си какво си". Човек ще каже, че съм си го просила това внимание...
Явно трябва да си по-груба. Сетих се за примера, който даде в началото с онзи, който ти е дал телефона си. Просто ги режи по-брутално, така че да разберат ясно, че не искаш да си контактувате. И не му взимаш телефона. Като бях по-малка имах подобни проблеми, все оставях впечатление, че харесвам някого, без това да е така. И после се започваше едно търсене чрез познати, питане, искане на телефони. После станах малко по-рязка и всичко е по-ясно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5