- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Столкъри, опасни ли са.
Вика му се: "Правя се на жертва и все пак аз съм невинна до доказване на противното!"
Иначе по темата на Номката. Попринцип това да те открие във фейсбук след като знае изключително разпространеното ти в света име и как изглеждаш въпреки,че градът го няма не е кой знае каква философия.Направих си един експеримент и написах името ти в търсачката.Е, трета или четвърта излизаш.Второто ти име започва с буквата... А, нали?
Не знам дали това е бъг на фейса или е вярно,но ако наистина имаш 1000 последователи както изкарва в търсачката изобщо не се чуди,че разни ненормалници дето искат предимно да ти се заврат под гащетата те търсят.Иначе аз без да съм кой знае какъв ненормалник случайно съм попадал и знам фейсбуците например на Пантерата и granger. Знаех го и на valdesbg,но съм го забравил вече нещо.
Относно другото.Свалките са си част от нашето съществуване.Нито мъжете,нито жените може да четат мисли,колкото и предимно на повече жени отколкото мъже да им се иска.На някой хора изобщо пък не им дреме дали даден човек си има гадже или не,на втори не им дреме дали е женен/омъжена,на трети въобще не им дреме дали има намесени деца и т.н.
Когато някой започне да ви сваля,а вие не искате просто му го покажете,а не се дръжте все едно му казвате: "Абе засега не те искам,но пък ако се потрудиш известно време и се поизпотиш малко за мен...знае ли се..."А в това показване влиза блокирането отвсякъде,необщуването с даденият човек,не отговарянето на съобщения и т.н..Ама не единият път така,а после иначе.Ако искате да го разкарате напълно от живота си,а не искате все пак просто да си се понавърта около вас отвреме навреме е още по-лесно...Е, преди това може и да се поаргумeнтирате леко .Не е лошо.А не като една девойка преди време.Сама ми се мушкаше в ръцете,впоследствие ме заговаряше и пак сме танцували и изведнъж се оказа,че и във фейса не иска да ме добави.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-05-2015 на 13:12
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!