.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    zaxon
    Guest

Unhappy Проблем в сексът

Здравейте! Имам си сериозен приятел,който страшно много обичам,но имам проблем, не мога да свърша, докато правим секс . Най-лошото е,че той си мисли ,че свършвам а не е така просто изпитвам удоволствие,но не и оргазъм. Как да му намекна за това без да го засегна,?

Здравей,смятам че щом го обичаш не е проблем да му споделиш, знаейки истината ще е по-добре и вероятно ще намери алтернатива с която да те накара да изпиташ оргазъм,въпреки че за да достигне една жена до оргазъм по-време на секс има своите предпоставки и изисквания.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не му казвай директно, а му покажи веднъж как точно ти харесва за да свършиш и той сам ще направи разликата вероятно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Недей да го лъжеш, няма смисъл. Кажи му какво ти харесва и кое може да те накара да свършиш. Всеки човек е различен и му харесват различни неща. Насочи приятеля си натам, където обожаваш да те докосват, кажи му какво те подлудява. Повечето момчета биха направили и невъзможното, само и само гаджето да свърши. А ако му дадеш ясна насока и той ще се кефи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Определено смятам, че е по-добре да му кажеш.В една връзка, особено в интимен план, не трябва да има "скрито, покрито".Говори с него !Как точно да му го кажеш, вече си зависи от теб, ти го познаваш, надали някой тук ще ти даде най-правилното решение.

http://carsmods.net/favourite/160

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не го мисли толкова отпусни се

Аз имам същият "проблем" от близо две години... пробвахме какво ли не, но просто не мога да свърша и това е... (имала съм и други сексуални партньори и с тях също не можех) Ако никога не ти се е случвало да свършваш може би причината е в теб. Аз по друг начин не мога да си го обясня...

По принцип за да достигне една жена до оргазъм това се дължи на множество от фактори пример:
    1.Колко вода приема на ден.
    2.Дали е спокойна или не да не е под стрес.
    3.Задължително е да има любовна игра.
    4.Краката ти трябва да са топли т.е ако е студено мястото също е по-трудно.
    5.Приятелят ти може да ти направи малко орална любов или мастурбация
    И вече ако секса е по-продължителен 20+ минути има шансове,и най вече зависи от жената.

С бившата ми приятелка нямаше нужда от това,с текущата ситуацията е по-трудна.
    Така, че както ние се стараем е хубаво и вие да го направите.

Пич, с приятеля ми съм от две години и правим тези неща които изброи, даже в повече, но пак не се получава. Както казах - зависи от жената.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си