- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Предложете ми сериал please!
Лек update. Както споменах бях започнала blindspot...много ми допадна. Не мога да кажа, че е the best ever или нещо от сорта, но аз по принцип не съм много по крими сериалите. Но все пак го следя с голям интересен и очаквам останалата част от сезона
Преди време бях започнала и 4400-те. Първите два сезона бяха страхотни, но третия леко забози и го спрях, защото стана доста скучничък и някак си мистерията и тръпката от сериала изчезна.
Изгледах и пръвия сезон на Daredevil...по принцип не съм огромна фенка на комиксовите сериали, освен the flash, но този страшно много ми хареса. Нямам търпение да излезе и 2-ри сезон.
Изгледах първите 2-3 епизода и на weeeds, ама изобщо не ме грабна. Сега някои ще кажат - ами то първите епизоди може и да не ти харесат, но нататъка става по интересно...да ама не. На мен не ми ли хареса обстановката и атмосферата и идеята като цяло, няма шанс да влезем в топ любими и нататък. Плюс, че още с първия епизод, дори и да не е от най - интересните разбирам дали нататък ще ми хареса. За пример давам Grey's Anatomy. Първия сезон беше слаб. Но някак си знаех, че нататък ще ми хареса и за това продължих да го гледам и сега ми е един от най - любимите.
Иначе в момента гледам:
The Walking Dead
The Flash
Shameless
Legends of Tomorrow
The 100
The Big Bang Theory
Grey's Anatomy
Daredevil(не знаех дали да го включа, тъй като днес доизгледах и последния епизод)
Последно редактирано от merilyn85 : 02-24-2016 на 13:24
Та ще се радвам, ако ми предложите още някой...благодаря предварително![]()
Забравих да вметна, че се опитах да гледам nip/tuck....опитах
orijinsls, the100, supernatural i teen wolf
supernatural, the100, the originals, teen wolf и vampire diares може да ти харесат.