Благодаря на всички! Ще направя лек ъпдейт за всичко като цяло.
Последно ви казах, че съм на 2-ри сезон на Хаус.....е отдавна изгледах всичките сезони. Уникален, както споменах.
Започнах да гледам и Анатомията на Грей, в момента съм на 11 сезон....и дааа имам много свободно време. В последно време доста се запалих по медицински сериали. И този сериал както Хаус е доста добър и го гледам с голям интерес.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Orphan Black, Jane the Virgin, Broad City
Orange is the new black, Empire
Narcos
New Girl
Daredevil
Bones, Criminal Minds
El Barco, Dr Who
The Royals, Elementary, Graceland, Ballers

Бих казала да надникнеш медицинските - Grey's Anatomy, House MD. В Lie To Me главният герой е почти същият задник както и Хаус + че има елементът на търсенето на проблем, който много ме грабва.
От тийнейджърските - Desperate Housewives, Devious Maids, 90201, Greek
True Blood е доста по-различна интерпретация на вампирски истории. The Originals e със семейството на Клаус, интересно е.
Сериалът Sherlock си заслужава също! 3 сезона по 3 серии, всяка час и половина, тоест са си филми.
Eбаси, колко сериали съм гледала. :д
Два сериала, които лично мен не ме грабнаха: Skins, Misfits
Не знам защо и дали съм споменала, но съм гледала Orphan Black, OITNB(До 2-ри сезон някъде) и Deseprate Housewives(не харесвам сапунки и тръгнах с такова впечатление да го гледам, обаче страшно много ми хареса и го изгледах за нула време). Ще проверя другите, но по принцип не съм много по английските сериали и от тях съм гледала само Hustle, който ми стана един от най - любимите. Мислила съм си за Dr. Who, Sherlock(защото и го предложиха доста отдавна и се се каня да го гледам), за Empire споменах преди, както и за някои други. Но все пак ще проверя останалите. Благодаря много.

П.С. Мислех си да изгледам Tera Nova, защото ми се стори интересен, знам че е само един сезон, но пък какво от това..