.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Имаш ли право ?

Ако някоя кола се застои пред , вас 10та минути и си тръгне, (попринцип имам ли право в полицията да звъннеш и да проверят на място ? или поне номера ) понеже малко ме посъмняваше да е за съседа, и колата не съм я виждал в квартала (а вътре не светеше само видях как тоя от страната на шофьора да си дигна телефона се едно търси някой и после си тръгна на 10 тата мин.. )

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако видиш нещо и се чудиш дали е законно или не имаш право

дори и да няма нищо си под протекцията на закона
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

абе аз като знам законите тука .. та за това питам , дет се вика ако се обадя кво да кажа може да не вземат мерки..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    може да е сбъркал пътя човека и да се е обадил на някого да го насочи
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    може да е сбъркал пътя човека и да се е обадил на някого да го насочи
    + 1.
    Но ако видиш същата кола отново ,вземи някакви мерки.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Недей се филмира бе. Сигурно някой му се е обадил и човека е отбил в страни да говори.

абе вие не четете май а ? за кво му е да отбива като бяха двама ? казах на мястото ДО шофьора оня дигаше телефон..

Град
    Варна
    и не може да са объркали пътя и оня до него да е звънял на някой да ги упъти?
    айде, измисли си по-сериозна тема

айде не забравяй че живееш в една от най-мафиотските държави.. да не кажа най-мафиотската

Град
    Варна
    значи сигурно си им влязъл в черния списък
    непременно се обади на полицията, ДАНС и ГДБОП...

добре живей в заблуда , такива като тебе с лопата да ги ринеш ама като стане нещо ? до голяма степен е щото си блеелa като овца

Град
    Варна
    или щото питам по форумите кво да правя...

Еми като не знам, питам дали имам право,някой който е по наясно или му се е случвало.. браво за отклоняването на темата но не ти се получи..

Град
    Варна

добре

не ме разбирай погрешно, но по добре винаги бъди нащрек ..

Повече от фен Аватара на Тодор
    Всеки има право да спира а престой или паркиране на определените за това места! Има също така право и да си говори по телефона А това че ти авторе му се месиш...си е в твой минус

Предполагам не говориш за спиране пред къща, ? улицата не знам да е място за престой ?

Вместо да гледаш колите приятелю,прочети ЗДП ! Хем няма да се филмираш,хем ще си дадеш сам отговор ,хем ще научиш и много полезна информация

ти не ми казвай кво да гледам бе паляк, наясно ли си къде живееш ? наясно ли си че можеш да бъдеш ограбен,предбит и куп други неща ? те еба в идиота сигурно немаш 15 и живееш в алиса в страната на чудесата..

На 39 съм снимката ми е реална.Да може да бъдеш ограбен пребит...така стана държавата ни.Но се опитвам да ти обясня че улицата пред вас не е ВАС!!! Там има други правила!!!Пише ги в ЗДП.Благодаря за обидите не знам с какво ги заслужих

Снимката ти не я разчитам прелича ми на стара шутър игра.. като знаеш кво положение е държавата,няма нужда се изцепваш като лейди д, в филма с розовите очила и като е улица ако един с калашник застане пред вас ти ще се успокиш че било улица ли примерно ?

Зададе въпрос "има ли право..." Аз ти отговорих .После ти започна да ругаеш ... До колкото виждам с телефон си писал че е бил единия не с калашник. Виж намери си друг да се заяждаш с него.Лека вечер и весели празници

че ти метафора не приемаш ли ? то обикновенно ако ти извадят калашника няма да имаш верме за реакция, за това мерките се взимат по-рано : ) противно на твоето мнение по горе има коментар че може да се обадиш ако мислиш че има нещо нередно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си