.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Unhappy Проблем с кучето ми

Здравейте,не съм сигурен,че тази тема е за тук,но все пак ще попитам:
    От три години имам питбул (много е кротък,не си мислете,че е като другите),вече е на близо 4 години,но напоследък започна да ме притеснява.Започна постоянно да гледа в тавана.Като го пусна да потича в двора непрекъснато гледа в небето и някак си се дебне (застава някъде и почти не мърда),сякаш очаква нещо да падне...Той спи в моята стая и преди няколко нощи към 2-3 часа се събудих и го видях как е седнал в леглото си и отново зяпа тавана.По принцип е много игрив и непрекъснато тича насам-натам.Но от близо седмица му става нещо.Можете ли да ме посъветвате нещо,защото много се притеснявам за него.Благодаря Ви предварително.

Как може да питаш такива неща тук, ако ти пука за кучето ти ще отидеш на ветеринарен лекар.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от nikolai_777 Виж мнението
    Здравейте,не съм сигурен,че тази тема е за тук,но все пак ще попитам:
    От три години имам питбул (много е кротък,не си мислете,че е като другите),вече е на близо 4 години,но напоследък започна да ме притеснява.Започна постоянно да гледа в тавана.Като го пусна да потича в двора непрекъснато гледа в небето и някак си се дебне (застава някъде и почти не мърда),сякаш очаква нещо да падне...Той спи в моята стая и преди няколко нощи към 2-3 часа се събудих и го видях как е седнал в леглото си и отново зяпа тавана.По принцип е много игрив и непрекъснато тича насам-натам.Но от близо седмица му става нещо.Можете ли да ме посъветвате нещо,защото много се притеснявам за него.Благодаря Ви предварително.
    вече ти отговорих веднъж на същата тема в друг раздел и 1000 пъти да я пуснеш няма да има друг отговор
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Консултира ли се с лекар?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си